2777
2789
عنوان

بچه دوم

501 بازدید | 59 پست

تو‌دو راهی بدی گیر کردم 

کسایی که تجربه دارن لطفا منو هدایت کنن

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 

هدایت به سمت تک فرزندی  یا  چند فرزندی

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولت چن سالشه و دختره یا پسر

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه اولت چند سالشه؟ 

منم حالت تهوع دارم یعنی ممکنه باردار باشم ؟ فعلا تا پریودیم مونده 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من الان دارم سختی داره دیگه بزرگ کردنش من از لحاظ مالی البته مشکل ندارم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

[QUOTE=268380755]من دومی اوردم خیلی سخته 😞😞😞 اولیت چند سالشه ؟؟[/QUOTخدا براتون حفظشون کنه

۴سال

دوتا خیلی سخته منک داغون شدم ....

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
من دومی اوردم خیلی سخته 😞😞😞 اولیت چند سالشه ؟؟

شما اولی چند سالشه بچه هاتون دخترن یا پسر برمن دخترن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

من بچه دوم اوردم.خدا حفظش کنه جانه منه.باعث دلخوشیمه.وضع مالی بدی ندارم.وضعیت عاطفی هم نرماله.اما برمیگشتم عقب فکر میکردم دوباره.تو این وضعیت احتمالا نمیاوردم همون اولی رو سامان میدادم و دنبال علایق خودم میرفتم.

یکی دارم دهنمو اینقد سرویس کرده غلط بکنم به فکر دومی بیفتم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم