2777
2789
عنوان

کیا ویروس جدید و گرفتن

486 بازدید | 15 پست

سلام دوستان  من هفته پیش بد جور سرما خوردم و دقیقا دو روز ه خوب خوب شدم و از امروز دوباره عین روز اول مریضی هستم گلو درد بدن درد و کلا علاعم سرما خوردگی هفته پیش دکتر رفتم کلی دارو هم استفاده کرد م الان یعنی دوباره مریض شدم یا همونه خوب نشدم جایی هم نرفتم کسی هم اطرافم مریض نیست واقعا بریدم دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونه عزیزم ما چهل روز درگیر بودیم .

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

ببین از من میشنوی دیگه تا حدی چرک خشک کن جواب میده 

منم تو دوره دوم بیماریم دوباره باز کلی قرص و کپسول چرک خشک کن خوردم به عفونت واژن دچار شدم. حتی باکتریای مفیدمم از بین رفت. الان درگیر اونم و اونم خوب نمیشه. 

تمام بدنمو عفونت برداشته

اگه خیلی شدید نیستی انار پخته، شلغم، تخم مرغ ابپز، دمنوش و اینا بخور . انتی بیونتیک دیگه نه. 

روزی چند بارم چای رو بذار ولرم بشه، نمک بریز داخلش قرقره کن. 

چقدر بد من هر چی مریض شدم دو سه روزه خوب شدم حتی کرونا ولی این بار واقعا بریدم نه میتونم آشپزی کنم ن ...

خیلی بده پسر من بیچاره شش کیلو کم کرد دقیقا از پنجم مهر سرفه زد تا دو سه روز پیش

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
ببین از من میشنوی دیگه تا حدی چرک خشک کن جواب میده  منم تو دوره دوم بیماریم دوباره باز کلی قرص ...

دقیقا از بس آنتی بیوتیک خوردم منم عفونت واژن گرفتم خیلی بده خیلی از زندگی افتادم 

خیلی بده پسر من بیچاره شش کیلو کم کرد دقیقا از پنجم مهر سرفه زد تا دو سه روز پیش

الهی عزیزم من که داغون شدم ببین بچه دیگ چقدر اذیت میشه من امسال واسه دخترم واکسن زدم گوش شیطون کر با اینکه خیلی بدنش ضعیف ه و آلرژی و سینوزیت هم داره خداروشکر هر چی مریض شده سبک بوده کاش خودمم میزدم 

الهی عزیزم من که داغون شدم ببین بچه دیگ چقدر اذیت میشه من امسال واسه دخترم واکسن زدم گوش شیطون کر با ...

آره خیلی مریضیه بدیه.الانم متاسفانه خودم گرفتم.تا میتونی مایعات بخور .چه میشه کرد امسال گرفتار بودیم با این مریضی.منم حتما سال دیگه باید براشون واکسن بزنم