2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان

203 بازدید | 14 پست

شوهرم مدتیع اختلاف داریم،بدرفتاری می‌کنه اونوقت از لحاظ نزدیکی میگه مجبورم تامین بشم،منم اعصابم خورد میشه چیکارکنم اگه دریغ کنم گناهه بنظرتون؟توروخداهرکی میخونه جوابم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله اگه بدون یه سری دلایل مشخص ( که در شرع هست ) جلوگیری کنی ، گناه کردی.

جلوگیری نکن هروقت خواست. برای خودت بهتره که یه موقع خدای نکرده به خاطر اینکه از تو نیازش رو برطرف نمیکنه ، بره سمت یکی دیگه .

بله باید به نیاز جنسی همسرتون جواب بدید و برطرفش کنید

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

منو شوهرم یه چیزیو باب کردیم که وقتی دعوا میوفتیم تو بدترین شرایط دوتا چیزو قاطی بحثامون نیاریم

خرجی خونه

رابطه

حتی خود رابطه باعث آشتی شده

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

اره گناهه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

سلام بهتره که همسر هم مراعات کنه حتی اگر عذرشرعی ندارید و اما از لحاظ روحی آماده نیستید.به نظرم صمیمانه باهاش صحبت کنید و فقط بگید گاهی رو مود نیستید و این اشکالی نداره 

اره عزیزم گناهه

من یه داستانی شنیدم نمیدونم واقعیت داره یا نه

مردی میخواست بره نماز صبح به مسجد، زنش میگه من اونو میخوام، مرده نمیره مسجد و با زنش ...، بعدش قضاشو میخونه

بنظرم شما هم قانون بذار، اگه خیلی هاته، هر ۳ روز یبار که شماهم حموم لازم میشی بعد از ۳ روز🤣🤣🤣

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
غیر مذهبی با تمکین همسرش حتی خیانت میکنه مذهبی ها هم صیغه میکنن دیگه بهرحال  تقصیر من نیست

چه خوب که اینقدر سرعت عمل بالاست ! 

لابد زن هم اگر از لحاظ مالی یا عاطفی یا ... تأمین نشه ، سریع میره که به طریقی رفع نیاز کنه ! 

یا اینکه چون زن هستش فرق داره ! 

نه بابا زن بدبخته. چون طلاقش میدن نمیره

ممنون از جواب همتون ولی ما کلا به عنوان همخونه کنار همیمم و همسرم‌خودش تمایل به جدایی داره ولی طلاقم نمیده میخواد با رفتارش کاری کنه که من برم منم وکیلم گفته هرگز خونتو ترک نکن،منم موندم ولی ازش متنفرم چون هزار بار دلمو شکونده و میگه دوست ندارم وکثافت نمی‌دونم دیگه این نزدیکیش چه مفهومی داره ،ما فقط به عنوان همخونه کنار همیم