2821
2789
عنوان

سوتی تاریخی داییم🥲

380 بازدید | 12 پست

این مال خیلی سال پیشه ولی هروقت یادم میاد منفجر میشم.  داییم ماشاالله خوش‌خوابه. ساعت ۳ نصف شب زنگ میزنن خونشون. اونم کنار تلفن بوده خواب‌آلو ج میده مرده میگه با خانومت کار دارم😐 داییم در حالیکه حتی خودشو نمی‌شناخت و گوشی رو گرفته بود به زنداییم میگه اعظم پاشو یه مرده کارت داره😑😑😑😑😑

زنداییم میگه وا کیه این وقت شب؟ گوشی رو برمیدارن مرده هم میگه الو سلام اعظم خانم! اینم کوپ می‌کنه گوشیو میزاره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا اون مرده کی بود ؟  چیکار داشت با زنداییت ؟😐

مزاحم بود😂

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧