2777
2789

من پسرم از  پوشکٍ دارم میگیرم ده. روزه

همس تو خونه بودم  خودم میبرمش دستشویی گاهی میگه جیش دارم گاهی نه

شب تا صبح هم پوسگش خشکه کاملا

منم گیچ نیسم  حتی ۳ ماه طول بکشه

مشکلم اینه چه جور بیرون ببرمش دل بچم پوسید ده روزه بیرون نرفته چون نخاستم پوشکش کنم

مشگل نداره وقت بیرون پوشکش کنم👉👉👉

زمین گرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت چند سالشه؟ وقتی جایی میبریش واسه احتیاط شو رت آموزشی بپپشون براش و زود زود ببرش دستشویی

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
چرا مشکل داره برگشت به عقب میکنه وبچه گیج میشه قبل مهمونی ببرش واونجا هم زود زود ببرش

ببین بچه واقعا تو یکماه تسلط ندارد تو مهمونی و بیرون پوشک بشه ولی شما هر نیم ساعت ببرش دستشویی چک کن

من بچمو دو سال و نیمه از پوشک گرفتن کاملا میفهمید و آمادگی داشت‌عجله نکردم.ببین اتفاقی نیفته شش ماه دیرتر.ولی اگه بوقتش از پوشک بگیری هم خودت راحتی هم بچه اذییت نمیشی. بیخود

نه منم پسر بزرگم و یک ماهه از پوشک گرفتم ولی چون.هرازگاهی یادش میره بگه جیش داره خونه کسی ک میرم یا ...

پوشکش میکنی  بیرون تو خونه باز اول نمیگیرش؟؟پسر من خیلی شیطونه ده روزه به زور میگخ حودم میبرمش هر یه ساعت

زمین گرده 
پوشکش میکنی  بیرون تو خونه باز اول نمیگیرش؟؟پسر من خیلی شیطونه ده روزه به زور میگخ حودم میبرمش ...

بیرون ک میرم پوشکه خونه کسی هم اگه در حد یکی دو ساعت باشه پوشک میکنم خونه خودمون ک میایم پسرم اگه جیش داشته باشه سریع میگه مامان جیش

پسرت چند سالشه؟ وقتی جایی میبریش واسه احتیاط شو رت آموزشی بپپشون براش و زود زود ببرش دستشویی

دو سال و دوماه ده روزه نمیگه لا مصب خودم هر یه ساعت میبرمش

زمین گرده