2777
2789
عنوان

بچه ها نینیم حرکتش خیلی خیلی خیلی کم شده یعنی مشکلی هس

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم رفتم صدای قلبشو چک کردن خوب بود گفتن هرچی ب زایمان نزدیکتر بشی حرکتاش کمتر میشه

فقط صدای قلبش رو چک کردن ؟ 

من دو روز بود حرکت بچم کم شده بود دکتر گفت چرا زودتر نگفتی هم فرستادم سونو هم آن اس تی گرفت

بازم هواست به حرکاتش باشه اگر کمتر از ۵ حرکت در ساعت بود دوباره برو بیمارستان اصرار کن ان اس تی بگیرن و سونو

سلام عزیزم ما خوبیم شما چطورین نینی گلیت خوبه؟😍 هیچی در حال تلاشم که اقا پسر بیاد ولی نمیاااااد 😂

اوخی...چیکارش داری بذار باشه خب جاش خوبه لابد😅

منم سرماخوردم🤧گلوم درد میکنه سرفه میزنم😷

دختر ما ک روانیمون کرده پریروز ب شدت تکون میخورد😳سه روزه دوباره حرکتش کم شده!

آخرشم سر خودمو میزنم تو سکنج دیوار از دستش!!

اوخی...چیکارش داری بذار باشه خب جاش خوبه لابد😅 منم سرماخوردم🤧گلوم درد میکنه سرفه میزنم😷 دختر ما ...

نه دیگه بچم جاش تنگه منم کلی درحال انتظارم باید بیاد وقتش داره تموم میشه😅اگه سزارینی بودم حالا دوروز بود دنیا اومده بود🥲.

اخی عزیزم دارو هم ک نمیتونی بخوری،شلغم بخور خیییلی خوبه برات هم برای سرما خوردگیت هم سرشاراز اهن و کلسیم و فیبر و این چیزاست.

نگران نباش این شیطونا همینجورن یروز خیلی تکون میخورن یروزم حرکتشون کمه مال منم پدرمو سوزووووند این چن ماه،،یه چیز شیرین بخور ب دست چپ بخواب اگه چهار پنج تا حرکت داشت تو یه ساعت دیگه جای نگرانی نیس

نه دیگه بچم جاش تنگه منم کلی درحال انتظارم باید بیاد وقتش داره تموم میشه😅اگه سزارینی بودم حالا دورو ...

اخی...میاد میاد غصه نخور...از اینهمه نزدیک بودنش لذت ببر ک دیگه هیچوقت اینقدر بهت نزدیک نیس...

اره میخورم همه چی توکل ب خدا زودی خوب شم من خیلی بد سرمام...

وای نگو از این تکون خوردنه ک من دیگه رد دادم واقعا!

بهش گفتم ببین بچه خوبی باش من تا ۲۰روز دیگه سونو نمیرم اذیتم نکن😅امیدوارم بچه گوش حرف کنی باشه.هرچند ب نظرم چرخیده!! حرکتاش عوض شده

اخی...میاد میاد غصه نخور...از اینهمه نزدیک بودنش لذت ببر ک دیگه هیچوقت اینقدر بهت نزدیک نیس... اره ...

ایشالا زودتر خوبشی عزیزم😁

اره بابا میچرخن خیلی کم پیش میاد ک نچرخه

اصلا نگران نباش فقط حرکت داشته باشه ک مطمعن باشی سالمه خوبه توقع نداشته باش هرروز تو شکمت فوتبال بازی کنه😂یروز میبینی همش چیای شیرین میخوری اونم مدام در حال حرکته یروزم تنبل بازی دز میاره بیشتر میخوابه پا میشه یه کشو قوسی به بدنش میده جابه جا میشه باز میخوابه😂😍

من روزیکه خواستم برم سونوگرافی از صبح بچم تکون نمیخورد درحد دوسه حرکت بود،کلی کیک گرفتم و ابمیوه خوردم بازم تکون نخورد رفتم سونو گفتم تکون نمیخوره امروز قشنگ دستگاهو گذاشت روش نشونمم داد گفت ببین این یه دستش زیر سرشه یه دستشم کنارشه خوابیده 

خیلی خوب بود😍خیلی باحال بود 

گلم ای تاپیک دوسه روز پیشه😁رفتم قلبشو چک کرد هیچیش نبود خداروشکر الانم داره تکون میخوره هیچیش نیست

خب هزار بار شکر عزیزم نگران شدمممم😑

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
اوخی...چیکارش داری بذار باشه خب جاش خوبه لابد😅 منم سرماخوردم🤧گلوم درد میکنه سرفه میزنم😷 دختر ما ...

برا گلودردت حتما عناب دم بکن بخور 

به دونه هم بریز تو آب لعاب بندازه بخور برا زایمان هم خوبه این