2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین واقعا خوشبخت باشه از هر لحاظ🤔???

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه مطلقی وجود نداره، هیچچیزی نمیتونه کامل کامل باشه.

دوما مونده به اینکه خوشبختی رو تو چی ببینی...

من خوشبختی رو تو آرامش داشتن و راحت بودن از نظر فکری و روانی میدونم که دوتاش رو هم تو زندگیم دارم. زندگی خوب خودمون رو داریم، با همسرم خیلی خوبیم و آرامش داریم و راحتیم. برای من همین کافیه تو زندگی...

نخندینا ولی من احساس می کنم رضا قوچان نژاد و خانواده اش خوشبختن از هر لحاظ 

هر دو شغل خوب دارن، بچه دارن، آمستردام زندگی می کنن، وضع مالی خوبی دارن، از لحاظ ظاهری نرمالن، بهش میاد رضا خانواده دوست باشه و عشق بین زن و شوهر زیاد باشه

اره    

هیچی دنیا دو روزه از نظر من. یه روزش خوشه یه روزش ناخوش. انقددددر زمان همه چیزو راحت تغییر میده که یک سال بعدت باور نمیکنی پارسال واسه چی ناراحت بودی. البته ضرر مالی و جانی از اون مواردی هست که شوک به آدم میده و یه دوره ناراحتی شدید داشتن طبیعیه 

فدات شم  بمونی همیشه  به ما هم یاد بده چطوری ؟

به زندگی دیگران حسادت نمیکنم باخوشحالی دیگران خوشحال میشم وباناراحتیشون ناراحت همه ی مردم رودوست دارم عاشق مادرشوهروخواهرشوهرمم وقتی به مردم احترام بزاری ودوسشون داشته باشی احترام میبینی احترام میبینی ودوست خواهندداشت ازهیچکس تواین دنیابدم نمیادوکینه به دل نمیگیرم ازکسی خیلی دیرناراحت میشم ازکسی وقتی ناراحت میشم ازکسی به جای غیبت واعصبانیت وبددهنی میرم محترمانه به طرف میگم من به خاطرفلان رفتارت ازت ناراحتم واینجوری ازدلم درمیادهرروزصبح ازخواب پامیشم میرم توآینه قربون صدقه خودم میرم به خاطرهمه چیز وبه خودم افتخارمیکنم وهمیشه قدردان همه هستم از هیچ کس هیچ توقعی ندارم ووقتی توقع ندارم اگه خوبی بهم نکنن بدی ببینم ازدیگران ناراحت نمیشم.     من خیلی آرامش دارم وخیلی هم عزت نفس به همین خاطرخیلی هم احساس خوشبختی میکنم

نخندینا ولی من احساس می کنم رضا قوچان نژاد و خانواده اش خوشبختن از هر لحاظ  هر دو شغل خوب دارن ...

ببخشید ولی خنده ام گرفت واقعا 😂

خیلی باحالی 

همش یه طرف اون آمستردام از همه با مزه تر بود

فکر کنم به شخصیت آدما بر میگرده بلدن چی کار کنن بعضی ها ذاتن مدیرن

دقیقا.عمه ی من تمام زندگیش رو آتیش نزنه شوهرش بهش هیچی نمی گه ۳۰ ساله از ازدواجشون می گذره عشق و علاقشون نسبت به هم دیگه مثل زن و شوهرایی هست که تازه ازدواج کردن چون هر دو تا شون تفاهم و درک درست از هم دیگه دارن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
به زندگی دیگران حسادت نمیکنم باخوشحالی دیگران خوشحال میشم وباناراحتیشون ناراحت همه ی مردم رودوست دار ...

حتما هیچ کمبودی نداری 

حتی ته دلتم به کسی حسادت نمیکنی ؟ یه کوچولو هم ؟

حتما هیچ کمبودی نداری  حتی ته دلتم به کسی حسادت نمیکنی ؟ یه کوچولو هم ؟

عزیزم هر کسی هر وضعیتی هم داشته باشه بالاخره آدم دیگه ای وجود داره که وضعش از اون بهتر باشه و زیباتر باشه و با سوادتر باشه. مهم اینه که آدم حسادت رو تو دلش حتی اگر اندکی احساس کرد بیخودی پرورش نده بزرگش نکنه

حتما هیچ کمبودی نداری  حتی ته دلتم به کسی حسادت نمیکنی ؟ یه کوچولو هم ؟

همیشه کسایی هستن که زندگیشون ازتوبهترباشه وهمچنین کسایی هستن که زندگیشون بدترباشه واین که انسان همیشه طمع داره حتی یه شهرماله اون باشه دلش میخواددوشهرباشه پس اینکه میگی حتماهیچ کمبودی نداری اصلادرست نیست  نه من هیچوقت به کسی حسادت نمیکنم واقعاازته قلبم اینومیگم من خوشحال میشم ببینم کسی خوشحاله خوشبخته زندگیش خوبه مخصوصااگه فامیل باشه اگه تونستی باخوشحالی دیگران خوش حال بشی اونوقت خوشبختی اینوجدی میگم البته من همیشه سعی میکنم روزندگیه خودم تمرکزکنم وبه زندگی بقیه فکرنکنم سرهمین قضیه حتی یه مدت اینستاروهم پاک کردم