2777
2789

سلام من برای اولین بار تو‌ی کل زندگیم پریودم عقب افتاده همیشه کاملا مرتب و منظم بوده باید شونزدهم میشدم و نشدم امروز نوزدهمه رفتم تست بتا دادم منفی شد ، الان ۱۹ روزه از رابطمم و چهارروزه از پریودم گذشته ، به نظرتون چرا منفی شد 😥😥دیگه ناامید باشم ازبارداری؟ 

حسبی الله ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا نا امید  این نشانه خوبیه یعنی تخمدانهات فعال هستند که پریودم با تاخیر شده هیچ وقت ا ...

منظورم این باره ، یعنی باردار نیستم ؟؟دکترگفت باید ده روز بعداز تاخیر تو پریودیت بری من چهارروز بعد رفتم آزمایش 

حسبی الله ❤
منظورم این باره ، یعنی باردار نیستم ؟؟دکترگفت باید ده روز بعداز تاخیر تو پریودیت بری من چهارروز بعد ...

من چندماه پیش بعد ۴روز تاخیر رفتم از بم گفت ۱۰روز باید بگذره ومشکوک بود ک اخرش پریود شدم..بی بی بزن خو

منظورم این باره ، یعنی باردار نیستم ؟؟دکترگفت باید ده روز بعداز تاخیر تو پریودیت بری من چهارروز بعد ...

خب خیلی زود رفتی

صبر کن دیگه 

برای مادر شدن خییییلی باید صبور باشی

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
اولین اقدامته؟

نه ولی اولین باره که موقع خوبی اقدام کردیم ، چون شوهرم ازم دوره هرماه نمیتونیم موقع خوبی اقدام کنیم ، اگه باردار نیستم پس چرا پریود نشدم؟ 

حسبی الله ❤
خب خیلی زود رفتی صبر کن دیگه  برای مادر شدن خییییلی باید صبور باشی

یعنی واقعا زود رفتم ؟ مواردی هستن که بعد چهار روز تاخیر آزمایششون منفی باشه؟؟  

حسبی الله ❤