2777
2789

وای آره شرکتی خییییلی گرون و با کیفیته

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شرکتی های بهتر وتمیز تر ساخته میشن

من مبل گرفتم شرکتی از‌پیج معروف و معتبر حالا میگم‌نکنه جنسشون خوب نباشن شوهرم مدام استرس میده 

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
تو فروشگاه بری حتما میگن من که شرکتی ها رو خیلی بیشتر دوست دارم

رفتم گفتن شرکتیه قیمتام بالای ۴۰تومن بود حالا میگم نکنه بی کیفیت باشن استرس همه وجودمو گرفتم..شوهرمو بزور راضی کردم عوض کنه مبلامو

خب شاید شرکتیام ازنوع بی کیفیت باشن؟؟

نه از جای معتبر بگیر مثلا من از آرتای کرج خریدم بزنی نت میاره ۷ساله دارم آخ نگفته تشکش نخوابیده با خودکار و رژلب کشیدم رو پارچه‌ش به راحتی پاک شد

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

آره.شرکتیا کیفیتشون عالیه و گرونن.مثلا یکیش مبلیران از شرکتایی هست که مبلای خوبی تولید می کنه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
نه از جای معتبر بگیر مثلا من از آرتای کرج خریدم بزنی نت میاره ۷ساله دارم آخ نگفته تشکش نخوابیده با خ ...

از تخت طاووس گرفتم تو اکباتان نمیدونم دیگه واقعا کارشون خوبه یانه ازنزدیک که دیدم خوب بود

آره.شرکتیا کیفیتشون عالیه و گرونن.مثلا یکیش مبلیران از شرکتایی هست که مبلای خوبی تولید می کنه.

نمیدونم شرکتش چیه ..تخت طاووس که تو اکباتان گرفتم گفت تو کارخونه تولید میشه اونجا باید تحویل بگیرید