2777
2789
خواهرم کارگاهی گرفت، دسته هاش کلا شکسته بود . میگه  از هم باز کردم دیدم ب جای چوب ازین کارتنهای ...

منم مبلای قبلیم کارگاهیه داغون شدن

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تخت طاووس گرفتم تو اکباتان نمیدونم دیگه واقعا کارشون خوبه یانه ازنزدیک که دیدم خوب بود

اینجایی که من میگم ارزون ترین کارشون ۸۰تومنه تو کلاسیک تو راحتی ۵۰ تومن

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

خب مبل خوب مشخص دیگه با بقیه مقایسه کن

اونجا دیدیم خوب بود مشخص بود جنسش خوبه حالا شوهرم میگه اونارو گذاشتن واسه بازدید اگه بد باشه چی..آخه مگه میشه؛/

من عکس نشون یه کارگاه دادم گفت عین همونو برات میدم نصف قیمت یعنی وقتی آوردن خونمون من فقط زار زدم پس ...

منم چون کارگاهی داشتم کلا ۳سال کار کرده ینی انگار ۲۰ساله استفاده شده تازه مهمونم اصلا نداریم ولی خب این گفت شرکتی گرونم بود ولی خب الان میترسم جنسش بد باشه

اینجایی که من میگم ارزون ترین کارشون ۸۰تومنه تو کلاسیک تو راحتی ۵۰ تومن

نه اینجا از ۴۰تومن شروع می‌شد به بالا البته ۱۰درصدم تخفیف خورده بود کاراش

سلام عزیزان... متاسفانه در خرید مبل از ملایر باید خیللللی دقت کنید ، اکثرا بدقول هستند بخصوص از مبلمان عباس آبادی ابدا و اصلا خرید نکنید..ابتدا خوش برخورد هستند و به محض اینکه بیعانه دادید به هیچ‌وجه نه پاسخ شما را میدهند نه بیعانه را و نه مبلمان را... از هر کحا خریدید قرار داد محکم بنویسید ولی اصلا از مبلمان عباس آبادی در ملایر نخرید.. نمایشگاه ایشان در سی و دو متری و کارگاه ایشان در کوچه کارخانه قند می‌باشد.... بلایی سر ما آوردند که توبه کردیم و دو ماه وقت ما را تلف کردند و آخر سر هم کنسل شد و دست خالی..... متاسفم برای اینگونه افراد ...از هر کجا خریدید فقطططط از تولیدی مبلمان عباس آبادی در ملایر نخرید... کلک میزنند و کیفیت پایین اگر هم جواب دهند