2777
2789
عنوان

دبیرستان‌های دخترانه

6251 بازدید | 31 پست

من قبلا عضو نی‌نی سایت بودم چندوقت پیش لغو کاربری زدم الان با شماره یه نفر دیگه عضو شدم، اینارو گفتم چون میدونم الان میگین مردی و از این حرفا، امروز ما امتحان داشتیم توی کلاسمون سه نفر داریم که ه.م.ج.ن.س.گ.ر.ا هستند تو سالن امتحان از یکیشون یه سوال داشتم رفتم ازش بپرسم، سه تاشون کنار همدیگه بودن یکی دیگهشون بهم دست درازی کرد، دفعه اولشم نبود کلا کارش تو مدرسه همینه، هیچکدوم از بچه ها از دست این سه نفر امنیت ندارن، اولاش من فک میکردم از این شوخی های دستی مسخره میکنن با این حال بخاطر همین هاهم چندبار باهاشون دعوا کردم، یک بار بخاطر همین کارش هلش دادم سرش خورد به صندلی و یکم خون اومد ولی چون تقصیر خودش بود هیچی نگفت، و همیشه رفتار بدی باهاش داشتم، اون دوتاشون الان فهمیدن و کاری بهم ندارن ولی این نه، خیلی حالم بده حس میکنم بهم تجاوز شده از وقتی از وقتی از مدرسه اومدم فقط یه قرص خوردم تا الان خوابیدم خیلی خوابهای بدی دیدم حالم اصلا خوب نیس همش بغض دارم دلم میخواد گریه کنم، چیکار کنم؟ به مامانم بگم یا خودم برم به مسولای مدرسه بگم؟ روم نمیشه، حالمم خیلی بده اگه به کسی نگم قلبم میترکه، نگین مدرسه‌تو عوض کن چون وضع همه مدرسه ها همینه بعدم نمیتونم عوض کنم، و اینم بگم که رفتارشون با تمام دانش آموزا همینه ولی نمیدونم اگه اعتراض کنم کسی همراهیم میکنه یا نه

لایک نکن،ریپلای نکن

ولشون کن یبار خواست اینکارو بکنه دستشو بگیر بپیچون 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو تو نی نی سایت نگو  میان از اونا دفاع میکنن که مگه دست خودشونه!

باشه اصلا دست خودشون ولی اینکار تجاوز حساب میشه برن با کسی که خودشم میخواد

لایک نکن،ریپلای نکن

تو مدرسه مام زیاد هست حتی کسایی ام هستن باهم رلن😐 رفیقم با یکی شون صمیمی بود خونه دعوتش کرده بود دختره میخواست بهش دست درازی کنه رفیقم با کتک از خونه پرتش کرد بیرون 

مدرسه ام لب گیری زیاد 

نماز خونه رو دیگه نگم همه دستا تو هم واییییی حالم بد شد 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
حتی یه بار هلش دادم سرش شکست، اگه به مدرسه بگم کاری میکنن؟ 

نمیدونم بستگی به خود مدرسه داره

بعضی مدارس ممکنه اخراجش کنن بعضی ها هم هیچ کاری نکنن بعضی ها هم تذکر بدن

میخوای با یکی تو مدرسه مشورت‌کن مثل معلمی کسی که رفتارش معقول باشه تا راهنماییت کنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اینو تو نی نی سایت نگو  میان از اونا دفاع میکنن که مگه دست خودشونه!

گرایش رو اوکی ولی تجاور و دست درازی دست خودشونه 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
تو مدرسه مام زیاد هست حتی کسایی ام هستن باهم رلن😐 رفیقم با یکی شون صمیمی بود خونه دعوتش کرده بود دخ ...

ماهم از اینا زیاد داریم ولی برای من مهم نیست فقط میخوام کاری به خودم نداشته باشن، نمیدونم من زیادی حساسم یا این موضوع خیلی طبیعیه

لایک نکن،ریپلای نکن

عزیز من دوستا باهم شوخی میکنن مخصوصا تو رانمایی و دبیرستان فحش وشوخی های جنسی هست . شاید فهمیدی همجنسگران حساس شدی ولی لازم نیست اینقدر بزرگش کنی که اینجوری بهم بریزی . باهاشون مسالمت امیز حرف بزن بگو از کارهاشون خوشت نمیاد و یکبار دیگه بهت دست بزنن به مدیر و خانوادش  میگیی

آخر الزمون شده اسمشم گذاشتن گرایش 

با کلمه گرایش هر کثافط کاری میکنن 

یادمه تو راهنمایی دو نفر موهاشونو مث مردا میزدن و با دخترا دوست میشدن و ازین کارا میکردن الان جفتشون تیپشون دخترونه شده و دنبال پسرا هستن 

این چجور گرایشیه دیگه ک امروز هست سال بعد نیست

همش بهونس واسه کثافط کاری

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد