2777
2789

من روزای فرد ساعت ۴ کلاس رنگ روغن میرم. چند وقت پیشا میخواستم برم کلاس ، بابام گفت منو سر ساعت ۳:۵۵ بیدار کن بریم. من حواسم نبود ۳:۵۵ بیدارش کنم ۴ بیدارش کردم. تا رسیدیم شد ۴ و دو دقیقه (۲ دقیقه دیر کردم) . دیدیم آتش نشانی جلو برجه و .. پرسیدم چی شده ، گفت آسانسور دو دقیقه پیش سقوط کرد ، ترمز اضطراریشم نگرفت . من چنان شوکی بهم وارد شد که پاهام لرزید و تعادلمو از دست دادم. واسه همین ۸ طبقه رو با پله رفتم ( بگم که من فوبیای جاهای تنگ و تاریک دارم ، مخصوصا اگه قدیمی باشن و توی ارتفاع.) توی راه پله بهم حمله عصبی دست داده بود ، یعنی اگه به حرف بابام گوش می کردم و سر وقت بیدارش می کردم الان جفتمون مرده بودیم ؟ الانم اصلا حال روحی خوبی ندارم ، همین الانشم با به یاد آوردن اون روز دستام داره می لرزه و حالت تهوع گرفتم و احساس بیقراری شدید بهم دست داده 

تو رو خدا بگین چجوری آروم شم 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این اتفاقا تو زندگی هر کسی ممکنه پیش بیاد  موقعی که ساختمان پلاسکو میخواست بریزه چند دقیقه قبلش برادرم اونجا بود و سریع رفته بود  وقتی ریخت ب حدی حالم بد شده بود و بدنم میلرزید تا صداشو شنیدم  داشتم می مردم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

همه چیز دست خداست مطمئن باش تا خدا نخواد حتی برگ هم زمین نمیفته به جای ترس برو خدا رو شکر کن که نگهدارتون بوده 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
وای خداروشکر  برا من پیش نیومده

وای خدا استرسش اصلا ازم نمیره بیرون 

افت تحصیلی داشتم همین چندروز ، نمره هام شدیدا اومدن پایین. 

چند ماه پیشا هم که نصفه شبا زلزله و ... 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

همیشه به فقرا صدقه بده و چهار قل و ایته الکرسی بخون  خیالت راحت  خدا خودش مواظبته عزیزم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
جالبه که تو اون وضعیت رفتی کلاس، اگه من جات بودم برمیگشتم

اختیار پام دست خودم نبود ، می رفتن جلو ، درحالی که تک تک سلولای بدنم پس می کشیدن. 

تا به خودم بیام دیدم ۴ طبقه رفتم بالا و نمیتونم عقب بکشم. 

اونی ک تو اسانسور بود فوت شد؟

من که آمبولانسی چیزی دم در ندیدم ، یا اونی که اون تو بوده رو نتونستن در بیارن یا خالی بوده 

از ته قلبم امیدوارم جواب درست گزینه دوم باشه

فقط فکر کن خدا دوست داشته که دیر کردی اونروز

ولی نمیدونم به چه درد میخورم که دوست داشت زنده بمونم .. من قلب خیلیا رو شکستم ، کارایی کردم که نمیشه بخشیدشون .....