2777
2789
عنوان

اگه بهتون بگن بین این دو شرایط یکی رو انتخاب کنید شما ....🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام هیچکدام.

چرا ما فکر میکنم حتما یک چیز طرف باید بد باشه 

چرا برای خودمون ارزش قائل نیستیم.

طرف باید عاشقانه مارو دوستداشته باشه (نه اینکه یا خیانت کنه یا بی توجهی)در غیر اینصورت دلیلی برای ادامه نمیبینم

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
چ سختههههه

شوهر من اولی ..‌یعنی اول اینجوری نبود ولی به مرور  اینجور شد نمی‌دونم چرا شایدم مقصر بودم سیاست ندارم ...ولی تو این سایت میبینم شوهرهایی که کلی به زنهاشون محبت میکردن و در اوج اعتماد خیانت کردن ..این سوال برام پیش اومد  

شوهر من اولی ..‌یعنی اول اینجوری نبود ولی به مرور  اینجور شد نمی‌دونم چرا شایدم مقصر بودم سیاست ...

ادم ی چیزای میبینه ک میگ شوهر نکنم خونه بابام بمونم از همه چی بهتره 

تایپیک اخرمو ببینی متوجه میشی همع چیو 

۱۸سالمه از همین الان متنفرم از ازدواج و اصلا دیگ هیچ تمایلی ندارم🚶🏻‍♀💔

با احترام هیچکدام. چرا ما فکر میکنم حتما یک چیز طرف باید بد باشه  چرا برای خودمون ارزش قائل ن ...

درسته کاملا ..ولی کی دوست نداره برای خودش ارزش قائل نباشه ...به هر حال این وسط یه چیزهایی هست که آدم بهش وابستگی داره بچه زندگی چند ساله ابرو حمایت پول و.....تا بتونی مستقل باشید...شوهر من اول خیلی خوب بود جوری که گفتم بهتر از این نیست ...قربون صدقه اینا شاید خیلی خیلی وارد نبود چه بگه چیکار کنه ولی خوب با عمل سعی میکرد هر جور شده بهم بفهمونه ...روزگار جوری رقم خورد همین شوهر جوری شده من جلوش جون بدم هم خودشو تکون نمی‌ده و...هر بار خواستم هر جور شده طلاق بگیرم چون خودم خیلی احساسی هستم ..ولی دقیقاً همون موقع که  تصمیم رو می‌گرفتم یا اینجا یا از دوستام می‌شنیدم طرف زنش رو خیییببلی دوست داشته و دایم براش کادو ....ولی  فهمیده با کسی هم ارتباط داره ....موندم....هر کی هم چه غریبه چه آشنا میگن مردها الان یه اخلاقی دارند هیچ مرد کاملی نیست کلا باب میلت باشه ..

ادم ی چیزای میبینه ک میگ شوهر نکنم خونه بابام بمونم از همه چی بهتره  تایپیک اخرمو ببینی متوجه ...

باز خوبه الان متوجه شدی ..من بعدش اینجوری شد با اینکه ازدواج سنتی بود ولی خوب دوران عقد خیلی خوبی داشتیم انگار چند ساله همو می‌شناسیم .. ولی الان بعد پنج سال زندگی یه کارهایی می‌کنه که ... دقیقاً دست میزاره روی نقطه ضعف های من حالا هر چیزی باشه..ده ‌بارم گفتم  من بدم میاد از فلان کار حرف و...ولی بازم همون حرفها 

نه مطمئن باشی تا زمانی که تو زندگی باشی کسی رو نیاره......گرچه مردها رو نمیشه پیش بینی کرد ،😬🙃

بعضیا آخه با یکی بداخلاقن با غریبه ها خوش اخلاق ! 

ولی فک نکنم بشه باهاش زندگی کرد . ادم دل مرده و افسرده و منزوی میشه 

باز خوبه الان متوجه شدی ..من بعدش اینجوری شد با اینکه ازدواج سنتی بود ولی خوب دوران عقد خیلی خوبی دا ...

مشکلشون اینجاس مردا بهشون میگی یکاریو انجام ندن بدتر انجام میدن