2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موعد پریودم همه علائمشو داشتم ولی بجای خون پریود لک قهوه ای میومد تا سه روز .خودمم فک نمیکردم حاملم هی زعفران و دارچین میخوردم که پریودم درست بیاد.بعد که دیدم خبری از خون پری نیس بیبیچک کذاشتم و مثبت بود

اگه سی ام وقتی پریودته پس هنوز اقدام کن خیلی زوده از الان دنبال علائم باشی ...

اخه ترشحاتم این ماه یازدهم بود تا چهاردهم بعد کلا قطع شد ترشحاتم دیشبم کیت تخمک گذاری زدم یدونش پررنگ بود یدونش کمرنگ 

درد سینه هات بخاظر تخمک گذاریته تو کجا ۳۰کجا الان تخمک گذاریته..بعد حتی باردارم بشی درد سینه یه مدت ...

اخه من یازدهم تا چهاردهم ترشحات داشتم بعد قطع شد البته اوجش یازدهم بود ودیشبم اینجور که کیت نشون داد داره از تخمک گذاری دور میشه این ماه حس میکنم بخاطر دارو گیاهی ها زود تخمک‌گذاری کردم چون پلی کیستیک ام هستم 

میدونی عزیزم من قبل بارداریم ۶ ماه اقدام بودم و همش همه کارام رو برنامه بود ینی استفاده از ژل مخصوصو بعد رابطه یک ساعت نمیرفتم دسشویی و پاهامم بالا میگرفتم اما تاثیری نداشت و فقط استرس زا بود

ولی ماه بعدش شوهرم گفت ولش حالا که نمیشه هروقت خدا خاست،و کلا همه این کارارو ول کردیمو حتی تو اون ماه فقط ۳ روز رابطه داشتیم (چون شوهرم کارش شهر دیگس و فقط یه هفته خونس)ولی در عین ناباوری نینی دار شدیم

کافیه خودتو بیخیال بگیری

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
من سردم میشد بشدت یکمم کمر درد داشتم روز موعود پریودم هم زیر دلم تیر کشید گفتم پریود میشم هی منتظر ب ...

منم سرما خوردم همش استخونام درد می‌کنه هرچی ام مسکن میخورم خوب نمیشم احساس سرما دارم همش

میدونی عزیزم من قبل بارداریم ۶ ماه اقدام بودم و همش همه کارام رو برنامه بود ینی استفاده از ژل مخصوصو ...

دقیقا مثل من🙈منم همون ماهی باردارشدم که بعد از رابطه خودمو می شستم تازه باشگاه میرفتم کلا بیخیال بودم ماه بعد برم عکس رنگی که باردارشدم

بهتره از مامانت بپرسی چون معمولا علائم مشابهی دارین هر کس یک جور بوده 

مامانم میگه من بیست وشیش سال پیش رو اصلا یادم نیست چجوری بودم 🙁بعد مامانمم مثل خودم تنبلی تخمدان داشته سه سال طول کشیده باردار بشه میگه آنقدر اذیت شدم اصلا علائم یادم نیست

تنبلی تخمدان دارین؟ این داروهای گیاهی رو چرا مصرف میکنید؟ من متفورمین میخوردم در روز ۲ عدد و بعد یک ...

اره تنبلی دارم فولیکولم کوچیک بودن البته من خرداد آخرین سونو رفتم گفت فولیکولات شش هستش کوچیکه بعد رفتم چندتا دکتر معروف گفتن چون پریودت منظمه دارو نیاز نیست طبیعی تا یکسال اقدام کن ولی بچه ها تو نی نی سایت عسل و دارچین رو خیلی گفته بودن و منم بعد مصرفش واقعا هم پریودم بیشتر شد هم برای اولین بار ترشحات شفافم خیلی بیشتر از ماه های قبلی بود اما حس کردم تخمکگذاریم رو جلو انداخته ...به من هیچی ندادن

مامانم میگه من بیست وشیش سال پیش رو اصلا یادم نیست چجوری بودم 🙁بعد مامانمم مثل خودم تنبلی تخمدان دا ...

برا من اینجوری شد که بد ماشین شدم و تا دو سه روز نمیتونستم چیزی بخورم فقط با آب دهنم رو خیس میکردم بردنم دکتر آزمایش خون نوشت البته وقتی میخواستیم بریم دکتر تو بازار بوی ساندویچ فلافل به دماغم خورد مثل گشنه‌ها ساندویچ و نوشابه خوردم خوب شدم 🤣

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
میدونی عزیزم من قبل بارداریم ۶ ماه اقدام بودم و همش همه کارام رو برنامه بود ینی استفاده از ژل مخصوصو ...

ای جان دلم مبارکتون باشه قربونت برم آره حق با شماست دکترمم گفت استرس باعث میشه نتونی بارداری بشی برو زندگیتو بکن رابطه اتم داشته باشه توکل بخدا

درد پریودی داشتم و لک ولی پریود نمی‌شدم یه هفته تمام شوهرم رابطه میخواس میگفتم دارم پریود میشم،باها ...

وایی😂😂😂😂من ماه قبلی اینجوری شدم ولی خب باردار نبودم فقط چندروز قبلش لک بینی داشتم چند روز بعدشم لک بینی داشتم بنده خدا همسرم کلافه شده بود 

ده روز قبل از موعدم ،ترشحاتم خیلی زیاد شده بود و جدید بود برام هم آبکی بود هم خیلی غلیظ سینه هامم ح ...

ممنونم عزیزم انشالله نی نی خوشگلت سلامت دنیا بیاد برای منم دعا کن عزیزم