2777
2789

چهار ساله هر چند وقت با کابوس اون شب لعنتی 

ک خبر فوت عزیزترینم دادن با گریه و جیغ بیدار میشم 

اونایی ک عزیزشون از دست دادن میفهمن 

ادم چه زجری میکشه وقتی اون شب تلخ بارها و بارها 

براش تکرار میشه یعنی چی 💔

خواب شده برام مثل مرررگ ....

💔✋🏻

کشتی خاکی برا همه یه شرط بندیه، اما برا من جنگه! من کشتی میگیرم که بگم منم هستم🤼‍♂️ من یه نفر نیستم ، دو هزار تا دردم ولی سوختم، سوخت جته✈️ دمتون گرم رفیقای باحال داش خلیل و سعید و لالی و نیم بطری! ما به دریا به طوفان میدیم💪🏻یه اکیپ ناب که پرچم بالاتر از برج میلاد، کشته میداد…لیانشامپو دوش نمیاد، فرق داریم منو تو بچه ننه، تو‌ اهل کتابی و‌ من عشق قمه 🔪درسخون نبودیم لاتی بلدیم، هم گنگمون بالاس هم شرطلبیم… پس حواست باشه سرت پایین، رد شدی بگو🤚🏻نوکرتم دایی✋🏻چیزیم واسه ی باخت نداریم جز یه رفیق ته تغاری، مش جاوید حرف نداری!🚶🏻‍♂️ نوش جونت حاجی نوش جونت! بلا به دور چشم حسودا کور، نیش زبونا رو طلا بدون، خدا بیامرزه مادرتو ، نیست که ببینه پسرشو، قهرمانه یک شهره، سفت و سخته مثل صخره! دمت گرم، شکوفه زدی از دل سنگ، تو دل تاریکی رو زدی منگ ، مثل ما نشدی گیره بنگ، پیش خودت نگی تکی تنهایی، خلوت شد دورت چند گاهی، چند تا رفیق قراضه داری که لب تر کنی پیشتن دایی، روی خاکریزه باورات وایسادی، پنج تا رفیقه جون فدات، مش جاوید💪🏻جاوید: ولی داش سعید اونجا، اینجا نیستا! بنگ منگ تعطیله هاااا ؟ داش خلیل: جاوید دادا درسته ما باکلاس نیستیم ولی اداشو بلدیم دربیاریم….جاوید: دمتون گرم، کفتونه! ✋🏻 تیرهوایی دارین مشدی هستین دادا، لیانشامپو شیییییره🦁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان نه ماهه هروقت یاداون روز میفتم گریه میکنم حتی توبهترین حالتهای زندگیم یواشکی گریه میکنم یادوقتی صداش زدم وجواب نداددلمو میلرزونه

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
عزیزم از یه روانشناس یا روانپزشک کمک بگیر حتما تکنیک هایی هست که بتونید به آرامش برسین 

دارو مصرف میکنم هر چقد میخام به زندگی 

برگردم کابوس اون شب نمیزاره

منم الان نه ماهه هروقت یاداون روز میفتم گریه میکنم حتی توبهترین حالتهای زندگیم یواشکی گریه میکنم یاد ...

خدا رحمتشون کنه 

هر چی بیشتر میگذره داغش سنگیتر میشه 

و جای خالیش بیشتر حس میشه 

دارو مصرف میکنم هر چقد میخام به زندگی  برگردم کابوس اون شب نمیزاره

اگه تازس به خودت زمان بده غم از دست دادن عزیز به این راحتیا که آروم نمیشه خودتو مشغول کن در طول روز نخواب و تن خسته برو تو رخت خواب  که شبا بهتر بخوابی 

احتمالا ترسیدید بگید براتون نمک بریزن  شب هم یچیز اهنی مثل ناخن گیر بزار زیر بالشت  تکرا ...

متوجه نشدم خط اولو ؟

خیلی دردناکه ماهی دو سه بار تکرار میشه 

دیگه کشش ندارم حس میکنم یه شب 

اخرش از این همه رنج تو خواب سکته کنم

اگه تازس به خودت زمان بده غم از دست دادن عزیز به این راحتیا که آروم نمیشه خودتو مشغول کن در طول روز ...

۴ سال گذشته بازم مثل روز اول دردناکه 

اتفاقا شبایی ک خیلی خستم بیشتر این کابوس 

میبینم

متوجه نشدم خط اولو ؟ خیلی دردناکه ماهی دو سه بار تکرار میشه  دیگه کشش ندارم حس میکنم یه شب&nb ...

تابه رو میزارید گرم بشه نمک و با ی کوچولو آب قاطی میکنید ب یکی بگین تابه رو بگیره بالا سرتون نمکو بریزه توش  بسم الله نباید بگه

نمک انرژی منفی رو‌ دور میکنه ما برا ترس و چشم زخم‌میریزیم 

🌈🌨️🐆🕊️🖤