2777
2789

سلام خانوما من میخوام واسه جهیزیم یخچال و لباسشویی بخرم

موندم چ رنگی انتخاب کنمم🥺🥲😂💔

میخوام ساید اسنوا بگیرم بنظر شماها سفیدش خوبه یا استیل... 

رنگ وسایل برقیمم مشکی استیله...  

اگه میگین استیل دلیلشم بگین سفیدم همین طور🥲😂💔

خدم میگفتم استیل آخه به وسیله هام بیاد...  ولی خب باز آشپز خونم خیلیی تیره و تاریک میشه...  و اینکه میگن خیلی زود لک میشه

و اینکه سفید خوبیش اینه دموده نمیشه و همیشه مده...

و اینکه وای من چی انتخاب کنممم🥲😂🥺💔

بستگی به سلیقت داره ولی من کلا استیل دوست دارم لک اره میشه ولی خب شیک تره جلوه داره بازم بستگی به کابینتت داره ک چجوریه رنگش تیرس یا روشن و.. من خودم استیل مامانمم استیل و خاله هام مادرشوهرم سفید برداشته کابینتاشم سفید اصلا جلوه نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به سلیقت داره ولی من کلا استیل دوست دارم لک اره میشه ولی خب شیک تره جلوه داره بازم بستگی به کا ...

امم خاسکتری سفید قراره باشه 

وای موندم چی انتخاب کنم🥲😂💔

من استیل هم یخچالم هم لباسشویم لک هم بشه با دستمال نانو تمیز میشه  خیلی هم از سفید بهترع 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

اگه ورق روش وافعا استیلهو ط ح نیست استیل بگیر راحتی ولی اگه طرحه سفید بگیر تا بتونی راحت تمیزش کنی

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

به سلیقت بستگی داره.. من خودم يخچال و لباس‌شویی ظرفشویی سفید برقی کوچیکا مشکی سیلور.. من خودم عاشق رنگ سفید بودم همیشه برای همین سفید خریدم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

برای من استیله دلیل خاصی نداره چون دوست داشتم خریدم وسیله برقی  کوچیکامم استیل مشکی هست گرد و خاک زیاد نشون بده تمیزی زیاد داره

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

خب خیلی تیره نمیشه اشپز خونم🥲💔

نه کابینت تیره میکنه من کابینت م سفید همه وسایلم سیلور مشکی 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩