2777
2789
عنوان

رفتم مطب ماما الان بیاین ببیند چی گفت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 49 پست

فک نمیکنم انقدر بی وجدان باشه حالا چی داده دارو ؟معمولا شیاف پروژسترون میدن دیگه

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا دارو اشتباه که نمیده مگه لج و لجبازی هست ,, ولی تو هم نباید میگفتی میخام بدم پیش فلان دکتر&n ...

خوب خودش پرسید که کجا زیر نظر کی هستی وقتی جنبه نداره چرا می‌پرسه که ناراحت بشه

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇
اسم دارو ها رو بزن نت اونوخ میاره ک برا چی هستن داروها اونوخ میفهمی ک برا مشکلت هس یا نه.  ...

خط شون قابل خواندن نیست

بنظرتون برم دارو بخرم پس استفاده کنم

اره برو بخر عزیزم 

هیچکس که داروی الکی نمیده

منظوری نداشته

اخه ماماها به نظر من بیشتر سرکار دارن با دوره بارداری و اینا 

داروهات چیه عزیزم ؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
تهش میخوای شباف پروژسترون بنویسه دیگه برای خونریزی توی بارداری.حالا چی نوشته؟نگفت استراحت مطلق باشی ...

اصلا کلا زیاد حرف نزد فقط گفت فلان گرمی نخور و اینا در همین حد در صورتی که سونو گرافی که رفتم گفت دوهفته استراحت کن که بهتر بشی

اره برو بخر عزیزم  هیچکس که داروی الکی نمیده منظوری نداشته اخه ماماها به نظر من بیشتر سرکار ...

سر در نمیارم ازش