سلام خانومها .. من دخترم تازه وارد نوجوونی شده خیلی به اینها علاقه منده نزدیک دو ساله تبلت داره میبینه . چه طوری ترکش بدم . اصلا به نظر من برای این سن محتوای جالب ندارن .. خییییلی درگیرشونه و وابسته به دیدنشون چه کار کنم از سرش بیوفته ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دوره نوجوونیم زیاد درگیر بودم مامان بابامم نمیدونستن یه مدت بعد خودم حالم بهم خورد کلا ترک کردم و ...
عزیزم به خدا نمیدونید چی میکشم ... خیییلی ناراحتم مخصوصا این که فهمیدم نسبت به ژانرای خاصش کنجکاو شده . حالا دیده یا نه رو نمیدونم... چه کار کنم اینم حالش به هم بخوره . به خدا که نابود میکنه اینا بچه ها رو
ببینید انیمه همون کارتونای ژاپنیه که خیلی باب شده تو نوجوونا . اما دختر من الان سنش خییلی کمه واسه دیدنشون . لزوما همشون موضوعات بدی ندارن اما بعضیا خیلی غمگینن یا خشنن بعضی هاش کلا فازشون ج.ن.س.ی هست که این آخری رو جدیدا کشف کردم که هست و وجود داره ...