2777
2789
کیسه آبم پاره شد  رفتم بیمارستان بعد 24ساعت آمپول فشار زدن  بالاخره اومد خداییش درد ندا ...

چقددد خوب بوده ک ایقد زایمانت راحت بوده 

خداروشکررر

هفته چند این اتفاق افتاد برات؟ یعنی کیسه ابت پاره شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت ترش اینجاس ک من بچم بریچ بود نوبت سزارین داشتم برا امروز،دیروز رفتم سونو دادم چرخیده بود😂حالا ه ...

با نوع زایمان مشکلی نداری ینی 😐😂منو بکشنم نمیتونم برم طبیعی

ای خواهر منم خیلی ورزش و پیاده روی کردم همش الکیه اگه هم تاثیر داشته باشه واسه من که نداشت🤣  ...

دردش قابل تحمله؟ درد زایمان طبیعی رو میگم

ایقد ازش بد میگن ک من حس میکنم قراره بمیرم و زنده بشم 

هیچ ترسی ندارما اما بااین تعریفایی ک ازش میکنن حس میکنم قراره شکنجه بشم😮‍

نبابا من از اتاق عمل خیلی میترسیدم 😂حس میکردم قرارم برم برنگردم

وای من برعکس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دارم الان در ب در دنبال دکتر خوب میگردم زیرمیزی نگیرع برا سز

ببخشید یکی اگه کیسه زایمان پاره شه یعنی خونریزی کنه یه هفته مونده به زایمانش ،بعد بچشون الان تو شیشه ...

کیسه زایمان خونریزی نمیکنه،پاره میشه اب دور بچه میره و اینکع یه هفته مونده باشه ب موعد زایمان ک نباید بچه رو بزارن تو دستگاه!اون بچه دیگه کامله 

وای من برعکس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دارم الان در ب در دنبال دکتر خوب میگردم زیرمیزی نگیرع برا سز

نگرد چون وقتی بخای اختیاری باشی باید هزینه رو بدی هیچ دکتری نمیاد بدون هزینه سزارینت کنه

دردش قابل تحمله؟ درد زایمان طبیعی رو میگم ایقد ازش بد میگن ک من حس میکنم قراره بمیرم و زنده بشم&nbs ...

ببین منم فقط ترسیده بودم تا ساعت ۳همه چی تحت کنترل بود دل درد پریودی داشتم با خودم میگفتم اینه دردش وای من سه تا دیگه میارم اگه اینقدر کمه🤣۴به بعد دردا شدت گرفت،چند ثانیه کمرم میگرفت بعد ول میکرد،زیر شکمم میگرفت...تا ساعت۶ همینجوری ادامه داشت فقط سعی کن دردات شروع میشه جیغ نزنی فقط نفس عمیق بکشی چند تا بکشی دردا تموم میشه چند ثانیه راحتی دوباره شروع میشه...بعدش که سر بچه اومد تو لگن دیگه حس دستشویی داشتم انگار یبوست شدید گرفته بودم 🤐کلا زایمانم خیلی راحت بود فقط بخیه هاش منو اذیت کردن

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

نگرد چون وقتی بخای اختیاری باشی باید هزینه رو بدی هیچ دکتری نمیاد بدون هزینه سزارینت کنه

خود بیمارستانم اختیاری سزارین میکنع ولی بیمه تامین اجتماعی قبول نمیکنه اونطوری 

اگ پیدا نکردم همون میرم خود بیمارستان سز اختیاری

ببین منم فقط ترسیده بودم تا ساعت ۳همه چی تحت کنترل بود دل درد پریودی داشتم با خودم میگفتم اینه دردش ...

خب بازم خوب بوده انچنان درد زیادی نکشیدی،اون درده ک بگیره و ول نکنه خیلی بده خیلی،بعضیا اون درد رو نزدیک به چهار پنج ساعت دارن،ولی قبلش ک میگیره ولمیکنه قابل تحمل تره

چنتا بحیه خوردی؟ موقع بخیه میزدنت خیلییی درد داشت؟من فقط از همون بخیه ها خیلی میترسم اخه میگن بی حس هم نمیکنن