2777
2789
عنوان

صبحانه چی خوردید😁

187 بازدید | 13 پست

نمیشه ک همش تاپیک نهار و شام زد ک یه بارم بگید صبحانه چی خوردید😃

من ک پنکیک پخته بودم پسرم عاشقشه😋

متفاوت_باشیم#  

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بندری ولی معدم به چوخ میره

نوش جان

من با فکر کردن بهش معدم درد گرفت تو چرا خوردی😂❤

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤
خامه و مربا با یه لیوان نسکافه پنکیک رو با چی می‌خورید منم فردا برا دخترم درست کنم 

پسر من با کره و عسل دوست داره بعد ی لیوان شیر هم کنارش میخوره

اشکنه کشک از پریروز

اش گوشت از چهار روز قبل

کیک صبحانه

سالاد کلم و ماکارونی

همه اینا از صبح تا الان  

روز تقلب رژیممه چیزی نگین وگرنه شمارو هم میخورم  

proud femenist  
فعلا منتظريم نون سنگك بياد بعد از مدتها شوهرم رفته نون بگيره 

به به چ حس خوبی🤍☺ 

منم خیلی خوشم میاد جمعه ها شوهرم ک میره نون بخره منم تا اون بیاد چایی دم میکنم و رختخوابا رو جمع میکنم میاد با هم صبحانه میخوریم و همونجا برنامه ی اون روزمون رو اوکی میکنیم ک چیکار کنیم و کجا بریم

اشکنه کشک از پریروز اش گوشت از چهار روز قبل کیک صبحانه سالاد کلم و ماکارونی همه اینا از صبح تا ا ...

نوش جــــــــــــان😂❤