2777
2789

خانمای عزیز لطفا اونایی که تجربه دارین بیاین🤭..... شوهرم آموزشی سربازیه و آخر این ماه میاد..... و به گفته ی خودش شاید ۷تا۱۰روز بمونه...و توی این ۷ تا ۱۰روز،روزاییه که دیگه از پریودی پاک میشم و میتونیم اقدام کنم.  قبل از رفتنش به دوره ی آموزشی، دوبار اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم. و به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کردم و بهم کلومیفن و گلوکوفاژ و آمپول داد  . پزشک گفت:هروقت شوهرت از سربازی اومد دوره ی داروها رو شروع کن.    با این شرایط که شوهرم توی پادگان(آنتی بیوتیک) و داروی سرماخوردگی خورده... علاوه براین مطمئن بود که توی غذاهاشون (کافور)میریزن😶😥،آیا آنتی بیوتیک و کافور روی اسپرم اثر میذاره یانه؟؟؟    این یه ۷ تا۱۰ روز رو اگر بمونه دوباره میره وباقیمانده دوهفته آموزشی هست بعداز اون کلا برای یگان و خدمت اصلی میفته توی شهرخودمون برای همیشه....  به نظرشما، بنا به گفته هام این ۷ روز رو کلومیفن بخورم و اقدام کنم؟؟؟؟ یانه بذارم کلا وقتی افتاد شهر خودمون؟؟؟

🌹🤲🏻اللّهم صلّ علی فاطمهَ و اَبیها و بَعلها و بَنیها و سِرِّالمستودعَ فیها بعددَ ما اَحاطَ به علمُک 🌹🤲🏻   التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن خب،بزار وقتی اومد شهرتون با خیال راحت اقدام کن

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

وقتی شوهرت سربازه اون وق زود نیس برا بچه دار شدن؟!

خودت چند سالته؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
مگه باردار نمیشی که میخوای این قرص رو بخوری

این ازدواج دومم هست. از ازدواج اولم یه بچه دارم. ولی خب شوهرم بچه میخواد و میخوایم بچه دارشیم

🌹🤲🏻اللّهم صلّ علی فاطمهَ و اَبیها و بَعلها و بَنیها و سِرِّالمستودعَ فیها بعددَ ما اَحاطَ به علمُک 🌹🤲🏻   التماس دعا
یه سوال پیش امد میتونم بپرسم....همسرتون چند سالشونه 

۲۲

وقتی شوهرت سربازه اون وق زود نیس برا بچه دار شدن؟! خودت چند سالته؟

من بزرگترم     کلا پرسیدم   میخوام بدونم میشه این دوره ی دارو رو الان که ۷ روز بیشتر نیس مصرف کنم

این ازدواج دومم هست. از ازدواج اولم یه بچه دارم. ولی خب شوهرم بچه میخواد و میخوایم بچه دارشیم

شوهرت کار داره که میخوای حامله شی؟فکر نمیکنید زود باشه.میگی هنوز سربازه قطعا شغلم نداره.بعدا به مشکل نمیخورید؟