2821
2789

سلام دوستان

یه پسری هس تو فامیلمون همسن خودمه میخواد ازدواج کنه مامانش و خواهرش دنبال ی کیس خوب میگردن ب منم سپردن اگه کسی رو سراغ دارم معرفی کنم بهشون

بعد من یکی از دوستامو معرفی کردم

دیشب موقع شام همینجوری ک داشتیم با همسرم حرف میزدیم گفتم راستی من فلانی رو به مامان بهزاد معرفی کردم گرچه بهزاد خیلی خوشگلتره.

همسرم گفت نه اتفاقا به هم میان

من گفتم نه بهزاد‌ خیلی فیس قشنگی داره به نظر من، ازون تیپ و فیس هایی ک مورد پسند منه

بچه ها ب خدا من حرفمو بدون هیچ‌منظوری زدم اصلا بهزاد واسم مث برادرم میمونه و چون هم سنیم یه حس بزرگتر بودنی نسبت بهش دارم یه حس خواهرانه

اصلا واسه زدن حرفم فکر نکردم چون کلا تو این فازا نیستم.

(اینم بگم ک همسر خودم هم ورزشکاره و‌هیکل رو فرمی داره و‌ هم فیس زیبایی داره)

بعد زدن این حرف دیدم همسرم سکوت کرده سرمو اوردم بالا دیدم داره با دلخوری نگام میکنه بعد منم هول شدم گفتم گرچه هیچکس ب پای زیبایی سامان (همسرم)جونم نمیرسه

از دیشب تا الان ک‌رفت سر کارش باهام حرف نزده و باهام قهره و وقتی هم از دستم ناراحت میشه فقط سکوت میکنه و این سکوتش برام از صد تا فحش بدتره

الان نمیدونم چی بگم چکار کنم ک بیشتر گند نزنم

شما میشه راهنماییم کنید خواهشا

خدایااا… گاهی نگاهی💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین حرف رو اگر اونم در مورد یه دختری میزد شما هم ناراحت میشدی واقعا همسرت حق داشته

یه تایمی که مشغول چیزی نیست برو بگو منظوری نداشتم و اینا و عذرخواهی کن ازش

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

هروقت اومدن خونه عزیزم منطقی باهاشون صحبت کنید همینایی که الان گفتید رو بگید 

حالت التماس و عذرخواهی بیش از حد نگیرید که واقعا ایشون فکر میکنن فکرشون درست بوده و  فیس بهزاد رو ترجیح میدید خیلی منطقی و جدی صحبت کنید یه کیک و چایی هم برای خودتون آماده کنید 

حرف بدی زدی

خودت فکر کن شوهرت بیاد بگه فیس فلان دختر موردپسند منه

چیزی نگو بدتر میشه اوصاع ولی دیگه پیش شوهرا از قیافه و تیپ و هیکل هیچ مردی حتی بازیگر و خواننده تعریف نکن

چه لوسه شوهرت😒 چیزی نگفتی که

خیلی حساسه 

میدونی فک میکنه چون اول اون عاشقم شد دیگه من ممکنه کمتر ازینکه اون منو میخواد من دوسش داشته باشم 

چن بار هم ب زبون اورده ک تو به حدی ک من دوست دارم دوسم نداری

هرچی هم میگم منم دلم واست لرزید منم عاشقت شدم وگرنه اوکی نمیدادم بهت فایده نداره ک نداره منم شخصیتم ی جوریه محبتمو بروز نمیدم دیگه بدتر 

خدایااا… گاهی نگاهی💔

بیشتر از این به رو نیار،کش پیدا می‌کنه

مردها هم بدشون نمیاد ناز کنن 

مطمئن باش الان سرکارش با بقیه بگو و بخنداش رو داره اما دوست داره منت کشی هم بشه ازش 

همه مردها ناز کردنشون از زن بیشتره منتهی خریدار ندارن ،همونجا احساساتشون خشک میشه  

🌈🖤⛵
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز