2777
2789
عنوان

خیانت 🥺😱

334 بازدید | 13 پست

دوستان شب برشما خوش

اقا ی چیزی فهمیدید توجه کردیداکثدتاپیکای خیانت دروغن من پی بردم

یا باکربری جدیدن فقط پربازدیدشن الکی چندین نفروسرگرم کنن

یا میگن شوهرامون صبح زود مثلا ۵ ۶ رفته یااخرشب ۱ ۲

اخه کدوم دخترمجرد این وقتای شب میره بیرون من خودم ی مجردم هیچوقت این ساعتانمیتونم برم قرار

واقعا یسریا الکی تاپیک میزنن

نمیدونم شماپی بردید یا ن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با همسرم بیرون بودیم ساعت از ۱شب گذشته بود رفتیم عابر بانک  گردش حساب بگیرم یه خانوم چادری تنهایی یهو بغل دستمون پیداش شد . تعریف کردم که بدونی اینکه ما تنهایی نصف شب میترسیم بیرون بریم دلیل نمیشه بقیه هم بترسن

حالا تا۱۱ ی چیزی ولی ۱۲ خدایی خیلی ناجوره یا ۱ یا۲

نمیدونم خب میپیچونن

من خیلی ها رو میشناسم مجردن میتونن شب نیان خونه

عجیبه؟😂🥴

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خیلیا تا دیر وقت بیرونن و این مهم نی ولی اگ منظورت این تاپیک پربازدید خیانته. حرفاش ک میاد راست میگ. ...

نمیدونم والا عصابم بهم ریخت خداکنه دروغ باشه

باور نکن

همینجا ادم دیدم از خشونت های شوهرش تاپیک زده میگه کتکم میزنه واینا دوسال قبل

بعد پارسال یهو تاپیک زد درمورددرساش و کلا توحرفاش نشون میداد مجرده!بعد اومد یسوال درمورد زندگی مشترک پرسید وکلا دیگه خودشو مجرد گفته بود..!

میخواستم‌بگم دروغ زیاد میگن توباور نکن عزیزم

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
باور نکن همینجا ادم دیدم از خشونت های شوهرش تاپیک زده میگه کتکم میزنه واینا دوسال قبل بعد پارسال ی ...

دقیقامنم همینومیگم از۱۰۰تا کاربر شاید۲۰تاشون حرفشون راست باشه

دقیقامنم همینومیگم از۱۰۰تا کاربر شاید۲۰تاشون حرفشون راست باشه

اره دقیقاااا البته این کاربری که میگم چندماه پیش تعلیق شد بخاطر سوالی که کرده بود

یسریا میان خلاقیتشون رو اینجا خالی کنند انقد دروغ گفتن نمیدونیم کی راست میگه کی دروغ میگه

برفرض راست بگن ولی ما چیزهای مهم‌تری توزندگی داریم که باید بهشون فکرکنیم🌝

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!