2777
2789
عنوان

بین دو راهی موندم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 28 پست
دلم سر دوراهی مونده اونی که دوستش دارم خوبه یا اونی که دوستم داره

ببین عریزم الان هر دوشون تورو دوست دارن ولی مهم اینه که تو دلت با کدوم باشه و کدومو بیشتر بخوای

از نظر مالی هم یکی خوبه یکی خوب تر هیچ کدوم ندار نیستن پس به اونی که خودت به دلت میشینه بله بگو همین

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پولم مهمه اخه اولیو من دوستش دارم دومیه منو دوست داره بین این موندم

یعنی اولی دوست نداره!؟وقتی باهات اینهمه برنامه چیده یعنی دوست داره

اما هرکدوم رو انتخاب کردی باید اون یکی رو از ذهنت و دلت بیرون کنی وگرنه همیشه در حال مقایسه ش با اونی که انتخاب نکردی هستی 

آدم یکبار زندگی میکند و بزرگترین فرق انسان با حیوان اینست که انسان انتخاب میکند مصمم میشود و پیش میرود و میسازد. تو بنای زندگی ات را شالوده ریخته ای حالا شخصی آمده تا تورا مردد کند و دو سال اعتماد به نفس تورا تخریب کند تا بتواند با حجم سنگینی از کاریزما و تمکن مالی بر اراده تو و دلیافته ات غلبه کند. او پیشنهاد داده تورا بخرد و تورا ببرد و از تو در شرکتش استفاده کند  او کارمندی توانمند برای سی کاف سین میخواهد   و همچون رییسی مافیایی چند سال است تورا زیر نظر داشته و حالا تورا در برنامه اش میخواهد بگنجاند یعنی تو جزیی از برنامه ی  هستی نه شریک زندگی اش. ما انسانیم و گاها خطاکار و ناسنجیدکار و این مشکل پسندان مغرور در سایه روزی خواهند گفت که ما دست تورا گرفتیم و آدمت کردیم. هرگز به خودت خیانت نکن

آدم یکبار زندگی میکند و بزرگترین فرق انسان با حیوان اینست که انسان انتخاب میکند مصمم میشود و پیش میر ...

نه فکر نکنم اگر واسه اونکار جلو اومده بود انقدر جدی میگرفتش بعدم دختر دورش زیاده 

یک شکارچی ماهر وقتی چند طعمه دارد اول طعمه را را نشان میکند که دیگر فردا نیست و رفته. آن طعمه های دم دستی را فردا هم میتوان شکار کرد. پس شما طعمه ای هستی که با توجه به اینکه به زندگی ات مشغول بودی و محلش نداده ای ,فهمیده شما را زودتر باید زخمی کند چون رمنده ای و از دست رفتنی