2777
2789
عنوان

میخوام عمل مو کنسل کنم😭

428 بازدید | 22 پست

پنجشنبه وقت عمل بینی دارم

امروز رفتم ازمایش دادم کلا رفتار شوهرم یجوری بود از صبح 

باهام زیاد حرف نمیزد شوخی نمیکرد خشک بود من و برد ازمایشگاه  و‌بعدشم‌رفت دنبال کارش تلفنی هم صحبت نکرد بعدم گوشیش خاموش شد اومد شام خورد خوابید

بیدارش کردیم که بریم خرید خیلی خشک بود به زور لبخند زد بهم بعدم دخترمو به بهونه الکی دعوا کرد و هلش داد منم بهش گفتم جخبرته چته با بچه چیکار داری

با ناراحتی رفتیم خرید کردیم اصلا حرف نمیزد به زور چندتا کلمه اومدیم خونه مثلا داشت قانون جذب کار میکرد یساعت تنها بود تو اتاق رفتم با چای پیشش بازم بهم توجه نمیکرد هرچی باهاش صحبت کردم حواسش  بهم نبود.حتی نازش کردم گفت عه نکن حواسم پرت میکنی

منم بدم اومد با قهر اومدم بیرون اصلا نیومد دنبالم 

دوباره یساعت. دیگه رفتم گفتم چرا ازمایشگاه این ازمایش و‌انجام نداده دکترم خواسته بوده بهم بی محلی کرد منم کرفتم همه ازمایشامو پاره کردم گفتم نمیرم نمیرم خیالت راحت شه این همه رفتی تو قیافه که من کنسل کنم اوکی کنسل نمیرم ولی دیگه توقع نداشته باش همون ادم سابق شم هی گفت چی میگی زده به سرت منم گریه میکردم و‌بهش حرف میگفتم یه لیوان اب داد دستم رفت خوابید

یچی بگین بهم حالم بده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد دعوا کنی چرا به خودی میزنی 😐 محل نمیزاشتی انگار متوجه قیافه گرفتنش نشدی  میرفتی عم ...

خیلی اعصابمو‌ریخت بهم تحمل این رفتارشو ندارم

بخواد اینکارو‌کنه عمل نمیکنم تا همیشه هم از چشمم میفته

خیلی اعصابمو‌ریخت بهم تحمل این رفتارشو ندارم بخواد اینکارو‌کنه عمل نمیکنم تا همیشه هم از چشمم میفته

بدتر خودخوری میکنی و کینه به دل میگیری و خودت از بین میری 

اونم شادو شنگول عین خیالش نیست 

خوب محل نذاره تو عملتو کن وقتی خشگلشی آنوقت ببین محل میزاره یانه  من عمل که کردم بابام و داداش ...

عزیزم با اجازه استارتر 

من ۳ ماه عمل کردم ولی از وقتی چسب بینی دیگ نمیزنم گنده بی حالت شده شما تجربه داشتید 

لبخندهای واگیر دار😊