2777
2789

خانوما من حدود ده تومن پس انداز دارم 

میخام یه چیزی بخرم که پولم بی ارزش نشه حداقل چیزی خریده باشم 

از طرفی دوست دارم سرخ کن بدون روغن (هواپز) بخرم ، از یه طرفم دوست دارم یه تیکه طلا بدون اجرت بگیرم پس اندازم بشه 

بنظر شما چیکار کنم ؟؟

یا اگه چیز بهتری به فکرتون میاد برای حفظ سرمایه بازم بگین 

ممنونم از راهنماییتون مامانای گل 😍❤️

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کارگزاری مفید چند واحد صندوق سرمایه گرا ی پیشتاز بخر تو سه چهار سال سود خیلی خوبی داره،،،، من سال 98 42 میلیون خریدم الان 250 ت، تازه هنور بازار رشد نکرده امسال به رشد کوچک کنه تا 300 400 میاد احتمالا 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
مگ ی هوا پز چقده قیمتش؟ ی چیز مناسب تر بخر ک هم اون چیزی ک دوس داری رو خریده باشی هم یکم بمونه دستت ...

هوا پز همون ده دوازده تومنه

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
طلای ابشده بگیر وسایل خونه رو همیشه میشه خرید طلا خیلی گرون میشه

طلای ابشده بالای صد تومن نمیتونی بخری خرده فروشی نمیکنن ولی کم اجرت بگیر اسی یا اگه اهل ریسک‌ هستی سکه بخر 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹