2777
2789
عنوان

ی سوال

121 بازدید | 16 پست

دوستان من الان با ترازوی مطب دکتر خودم و وزن کردم پالتو تنم بود زیرشم ی بافت پوشیده بودم نیم بوت پام بود و شلوار لی  وی شال زمستونی کیفمم دستم بود چقپدر باید از وزنم کم کنم بنظرتون؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه پالتوت چرمه سه چهار کیلو اگه نه یک و نیم تا دو ونیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
جدی؟

اره حداقل ۵کیلو

ولی تو همون ۵تارو کم کن

حالا چند بودی؟

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

اصل وزن گرفتن صبح هست که معده خالیه

با خرواری لباس رفتی رو ترازو با معده پر

فک کنم با این اوصاف ۶۳کیلو باشی

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
والا ناراحت شدم گفتم چرا اصلا کم نکردم اضافم کردم 

نالاحت نشو

من ۷۰کیلوام همش میخوام ۵تا کم کنم گشادیسم نمیذاره