2777
2789

من نخود سفید بودم ولی اون لپه دوس داشت 😬😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا الان ك دقت ميكنم داخل لپه ديذم از اين سياها اما دقت نميكردم چيه داستانش

بله منم الان یادم اومد یه بار لپه گرفته بودیم اکثرش با پوست بود پوستاشم قهوه ای تیره یا سیاه بودن

اره بگو خیلیا نمیدونن ثواب داره😄

یه پسره همکارم هس شریف میخونه بهش میگیم نخبه 😂😂😂 من خ سر ب سرش میذارم. باید نخبگی شو تست کنم ببینم میدونه یا ن 😂😂😬

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
باورتون میشه من تو ۱۸ سالگی فهمیدم خیار شور همون خیاره😐🌝 به مامانم داشتم میگفتم مامان خیار شور چق ...

😮😮😮😮

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
الان دیگه لپه رو با مزه نخود حس میکنم عه قیمه رو هم خراب کردن لعنتیا نمیزارن حداقل دلمون با قیمه خوش ...

همینه نفخ میاره ها تا نگو همون نخوده لامصببببب 😬😂😂😂