2777
2789
عنوان

مهمونی به خانواده شوهرم

768 بازدید | 28 پست

🥹میشه بهم نظر بدییین چی درست کنمممم

اولین بار نیست که میخوام دعوتشون کنم ولی شیش هفت ماهی میشه شام دعوت نکردم میخوام غذاهای خوبی درست کنم ولی نمیدونم چییی

کشک و بادمجون

ژله

سالاد

زرشک پلو 

قرمع سبزی

فسنجون

نوشیدنی

سبزی خوردن

میز مزه هم‌دیگ ب سلیقع خودتع چی بزاری 

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پنجشنبه مهمون دارم برا بار دوم خانواده برادر شوهرم میان

جوجه و کباب از بیرون میگیریم و من برنج میپزم.

آجیل و میوه و شیرینی

ماست و سبزی و خیارشور و فلفل کبابی

دسر اماده از سوپری میخرمو درست میکنم

و شاید ژله خرده شیشه هم درست کنم برا بار اول😜

والای خدا یعنی پسرمنم بزرگ شده بامیدی براش زن بگیرم به زورسالی یه بارمیخوادمن رو بگه ؟

اصلا مامانا خودشون دوست دارن بچه ها هی برن پیششون 

به نظرم طرز فکرتون اشتباهه

ما مثلا خونوادکی عادت داریم تولد همدیگه میریم خونه هم،تولد همسرم تیره من بهمن تا الان به عیر از مادرشوهرم و برادرشوهرم که مجرده (دو بار اومدن)

بقیه بچه ها نیومدن خودشون نیگن تولد میایم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی👨‍👩‍👦۹۷.۵.۲۲روزی که فهمیدم باردارم عضو سایت شدم ولی متاسفانه بعد عوض کردن گوشیم رمز عبورمو فراموش کردم و این شد که دوباره از نوع برگشتم🥰بیا بهم قول بدیم فقط و فقط انرژی مثبت واسه هم باشیم...اگه قابل دونستی پیج خواهرزاده آشپزتو دنبال کن @momyosami
دلم میگیره این همه زحمت بکش بعد نشه بری خونه بچت

ببین هرکاری الان کنیم آینده خودمونه دلتوصاف بگیر باخونواده شوهر بدبودن هم فاصله توحفظ کن اما شوهرتومنع نکن

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄

من فسنجون

و قورمه سبزی

رولت گوشت و مرغ که راحته الان دستورشو بهت میگم

سالاد و ژله و ماست بورانی رو پیشنهاد میدم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی👨‍👩‍👦۹۷.۵.۲۲روزی که فهمیدم باردارم عضو سایت شدم ولی متاسفانه بعد عوض کردن گوشیم رمز عبورمو فراموش کردم و این شد که دوباره از نوع برگشتم🥰بیا بهم قول بدیم فقط و فقط انرژی مثبت واسه هم باشیم...اگه قابل دونستی پیج خواهرزاده آشپزتو دنبال کن @momyosami