2777
2789

از لوسیون بدنش یککککککمم زدم خوب نشد ترسیدم بیشتر بزنم

یه حالت زبری هم‌داره

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرخشک اگه میخوره و اگزما داره حساسیت داره به پروتئین گاوی. پاهاشم خشک میشه نسبتا

ببخشید گلم نتم کلا پرید

شبا فقط یه وعده شیرخشک میخوره

پاهاش خشک نیس

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
گوشاشو چشماشو نمیماله؟ به نظرم حساسیته

چشماشو میماله

کلا دستاش سمت صورتشه همش

دختر من با شیر خشک اینجوری شد که شیرخشک اچ‌آ دادم

ممنون عزیزم چند روزه خودم لیدی میل میخورم اسهالم شده دخترم

عزيزم ميشه بگين بچتون ٣٤ هفته بدنيا اومد تو دستگاه نرفت؟ انقد استرس زايمان زودرس دارم

شش روز تو دستگاه بود عزیزم

ببخشید گلم نتم کلا پرید شبا فقط یه وعده شیرخشک میخوره پاهاش خشک نیس

سلام عزیزم تایپیک حاجت روایی امام حسن عسکری پ گذاشتین که حاجت گرفتین. درخواست دوستی دادم میشه راهنماییم کنید

اگن تایپیک قفل بود اینجا پ دادم. فردا شهادتشونه

سلام تو ی تایپیک نوشتین با توسل ب امام حسن ازدواج خوب کردین... چجوری توسل کردین

عزیزم من یه ازدواج ناموفق داشتم که از قضا اسم پسره حسن بود اسم پدر خودمم حسن هست که فوت شدن خییلی وقته منم متوسل شدم به امام حسن و واقعا از ته قلبم خواستم برام پدری کنن که اگر صلاحه جور بشه اگه نه بهم بخوره خداروشکر بهم خورد و بعدشم ارادت خاصی داشتم به امام حسن تا اینکه ازدواج کردم الحمدلله خیلی راضیم بعد هفت سال