2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد پای مرگ و زندگی وسطه خواهشا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐خواستی حس ششمهای رو دست بندازی و بقولی نمک بریزی اما ن تنها مسخره نبود خودتو هم پوچ کردی

من خودمو پوچ کردم یا شما پوچی که ملتو سر کار میذاری میخندی بهشون؟ حس ششم چیه دیگه واقعا مسخره شو درآوردین. یه سری آدم ساده هم که شماهارو اندازه خدا بردن بالا. خجالت بکشید دیگه بسه. اگر راست میگی و حسی داری به من بگو آخرین بار من کی خواهرمو دیدم؟ و دفعه بعدی که میبینم کی هست؟

میگم شما احیانا خوددرگیری ندارین؟دوره قاعدگیتون نیست؟چقد وحشیییییی .مگ گفتم حس ششم دارم اخه 😄🤣🤣🤣 ...

وحشی هفت جدو آبادته احمق بی همه چیز. امیدوارم خدا جوابتو بده که با روان ملت بدبخت بازی نکنی

وحشی هفت جدو آبادته احمق بی همه چیز. امیدوارم خدا جوابتو بده که با روان ملت بدبخت بازی نکنی

عجب احمق و بددهنی هستی خدا جواب خودتو بده ک مخ نداری دیوونه اصلا نمیدونی چی ب چیه .وااای اگ مجردی خداروشکر اگ متاهلی بدبخت شوهرت عجب روانی هستی اصلا معلوم نی با خودت چندچندی

عجب احمق و بددهنی هستی خدا جواب خودتو بده ک مخ نداری دیوونه اصلا نمیدونی چی ب چیه .وااای اگ مجردی خد ...

ان شاالله خدا جواب هر کسی رو مطابق اعمال و رفتار و نیتش بده . الهی آمین