2777
2789
عنوان

اولين بار يكي اينجوري بهم فحاشي كرد

1034 بازدید | 58 پست

امروز داشتم دنده عقب ميگرفتم يه لحظه كلاج از زير پام در رفت ماشينم خورد به در ماشين عقبي . ضربه هم در حدي بود فقط خط افتاد روي ماشين يعني درش تو رفتگي پيدا نكرد .

حالا من كه اومدم پايين اولين حرفي كه زدم معذرت خواهي بود بعدشم گفتم اقا بيا تا خسارتو بدم 

طرفم يه اقا بود اونم جلو چن نفر ديگه تو جوابم گفت گوه ميخوري ميشيني پشت ماشين خر 

يعني اصلا موندم جواب عذرخواهي و خسارت دادن منو چرا اينجوري داد !!!!!!!! 

بازم به فحاشي ادامه داد ميگفت كارت ماشينو بده گفتم وايسا تا مادرم بياد ماشين مادرمه . برميگرده ميگه ماشين هر سگي كه هست !!!! تا مادرمو ديد عين موش شد همين ادمي كه اينجوري با من حرف زد جلو مادرم ميگفت ايشان مثه دختر خودم (حالا دخترش صندلي جلو نشسته بود همه ي فحشا رو جلو اونو برادرشو چن نفر ديگه داد)

خلاصه مادرم كه اومد منم زنگ زدم به پليس و پليسم زحمت اومدن ب خودش نداد پشت گوشي گفت ٣٠٠تومن بهش بده تا بره 

اولين بار بود يكي به من اينجوري فحاشي ميكرد اونم بابت مسئله اي كه مهم نبود روزي هزار نفر تصادف ميكنن اونم تصادفي ك من كردم در حد خط و خش بود من از لحظه ي اول بهش گفتم بيا خسارتتو بدم ولي فقط فحش داد 

برادرشم وايساده بود به زبان محلي ميگفت شيشه شو ميارم پايين 

خلاصه ما خسارتو داديم و رفت ولي خيلي ناراحت بابت اون همه فحاشي كه نتونستم جوابشو بدم !! نتونستم حقشو بذارم كف دستش 

مطمئنا الانم داره تو دلش به ريش ادم ميخنده كه ديدي چقدر بارش كردم هيچ كاري نتونست بكنه !!

شما تو اون شرايط بودين چيكار ميكردين ؟؟؟ من بايد چيكار ميكردم كه الان اينجوري از اون همه فحش نا حق حالم بد نباشه !!

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرتيكه وحشي

من عين خودش جدو ابادشو مياوردم جلوي چشمش

فك كرده مثلا چون زني زبونه فحش نداري

اينجور وقتا شخصيت حفظ كردن اشتباهه

دهنتونو باز كنيد هرچي ميتونيد بارشون كنيد بي شخصيتارو

غلطططط کرده مرتیکه پ. فیوز

من یکی بوق میزنه قاطی میکنم... چجوریییییی ساکت موندییی

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

فقط اونی ک گفت شیشه رومیارم پایین😕

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

من زنگ میزدم صد وده میگفتم تصادف شده یه نفر داره برام مزاحمت ایجاد میکنه و فحاشی میکنه مامور بفرستید شکایت دارم

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

تو دلم فوش منشوری بهش میدادم دلم خنک شه

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

من بودم میگفتم حرف دهنتو بفهم حیوون 

سگ تویی و هفت جدوآبادت و دهنشو کاهگل و گل رس میگرفتم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
مرتيكه وحشي من عين خودش جدو ابادسو مياوردم جلوي چشمش فك كرده مثلا چرن زني زبونه فحش نداري اينجور ...

بابا اینا وحشین هم تورو میزنن هم ماشینو میارن پایین. بعد باید بری دنبال شکایت و شکایت کشی و دادگاه