2777
2789
عنوان

آبله مرغان

1752 بازدید | 17 پست

سلام من دو ساعت پیش فهمیدم ک آبله مرغان گرفتم و الان حالم بد شده سردرد  دارم و سرگیجه جای زخم ها هم درد میکنه رو صورتم چن تا زده ینی ممکنه ردش بمونه؟اگ تجربه داشتین میشه بگید؟از چ پمادی استفاده کنم؟!

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

یه قرص ضد ویروس هست اونو بخر تا جوشات زیاد تر نشده

چند سالته؟

عنبر نسا بخر. روزی دوبار دود کن شاید مسخرت بیاد و خودمم اولش مسخرم اومد دوماه پیش گرفتم روزی دوبار دود دادم دوروزه خشک شدن جاشون 

اصلا دست نزن بهشون ک بخارونیشون

الان اطلاعات بیشترم میدم بت ک رعایت کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرموبچه هاش چندوقت پیش خوب شدن جاش نمونده ولی بدنش فعلالکه لکه شده

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  

دقیقا همین‌قرصو بخر هزار ویلی گرمیشو بخر اگ بالای ۱۷ سالی 

خاک شیر زیاد بخور چون ابله مرغان طبعش گرمه و گرما و کلا گرمی جات واسش سمههه سمممم

من روزی سه قاشق خاک شیر مینداختم تو یه بطری اب صب اون و همشو میخوردم شبم میخوردم

هندونه اگه گیرت میاد بخر بخور خوبه واسه  آبله چون طبعش سرده

اینم بگم لبنیات خوب نیست برا ابله 

احتمالا امشب یه خارش جهنمی رو تجربه کنی 

سعی کن دسمال خیس کنی بزاری روی جوشات تا نخارن و خارششون کمتر شه

همچنین اینک جوش شیرینو با آب قاطی کنی بریزی روی جای آبله هات خوبه برای خارششون و خشک شدنشون 

و اینک سرکه سفیدم با اب قاطی کنی بریزی روشون خوبه 

و همچنین حتما  همین قرصو شروع کن بخور تا بیشتر نشدن چون این قرص از بیشتر شدنشون جلو گیری میکنه

و اینک تا آبله ات خوب شد برو دکتر پوست من دکترم گفت اگ زودتر میومدی (من سر ۲۰ روز بعد ابله رفتم)گفت تگ زودر میومدی برات قرص مینوشتم تا جای ابله هات زودتر خوب شه

اگر دست نزنی جاش نمی مونه ،،،، پسرم ابله گرفت دست زد چندتا جاش مون ولی داخل ابرو هستش

اها

ممنون از راهنماییت گلم

یه قرص ضد ویروس هست اونو بخر تا جوشات زیاد تر نشده چند سالته؟ عنبر نسا بخر. روزی دوبار دود کن شاید ...

اها

۱۷ سالمه

مرسی عزیزم لطف کردی

من دوتا توی صورتم دستم نزدم ولی تاولی بچدن بزرگگگگگ شده بودن اصلا هم نخاروندمشون ولی جاشون موند🤦🏻‍ ...

اها خوبه بازم جاش رد میشه

دقیقا همین‌قرصو بخر هزار ویلی گرمیشو بخر اگ بالای ۱۷ سالی  خاک شیر زیاد بخور چون ...

واقعا ممنونتم لطف کردی گلمممم

انشاءالله همیشه تنت سالم باشه

قربونت عزیزدلم ایشالا هرچی زود تر خوب شی چون خودم تجربه خیلی خیلی سختی از آبله داشتم حالتو درک میکنم ...

فداتشم مهربون💗🥰