2777
2789

سلام دوستان

شبتون بخیر

تکالیفی که معلم به بچه های کلاس اولی میده باید چند صفحه باشه؟ معلم دخترم خیلی تکلیف میده،  تمام وقت من و دخترم تا شب صرف مشق نوشتن میشه، زندگیمون تعطیل شده😪

میخوام بدونم شمام همینطورین ؟ یا معلم دخترمن اینقدر زیاد تکلیف میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم دخترمن زیاد تکلیف نمیده.درس جدید بده چندتا کلمه میده میگه ۴بار بنویسن ازهرکدوم باچندتا جمله بسازن ویه املا اونم هرشب نیست

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

دوصفحه مشق توی دفتر، یک یا دوصفحه مشق بدون اشک، دوصفحه گاج، دیکته شب، وویس روانخوانی باید ارسال کنیم، یه دفترچه ریاضی هم هست شبی دو سه صفحه انجام میشه

معلم پسر من معمولا یک صفحه از درس جدید،یک صفحه جمله نویسی ،یک صفحه املا 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ن معلم پسر من ک خیلی کم میگه من خودم رفتم کپی زدم شبا املا میگم بهش یا روخوانی کار میکنم ..‌ خیلی معلم خوبیه ولی بچه ها فول فولن تو کلاس خیلی کار میکنه باهاشون

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

اره عزيزم مال منم زياده مثلا امروز ميگم 

دو صفحه كاملا مشق 

يكي صفحه كامل املا

ويس رونخواي دو صفحه ( مشخص كرده از كجا)

كتاب كار رياضي ٤ صفحه

كتاب كار فارسي ٣ صفحه

يكي كاربرگ رياضي 

١٥ كلمه جمله سازي 

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي