2777
2789

مدتهاست هر کاری میکنم به در بسته میخورم 

یادمه چند ماه پیش با کلی ذوق اومدم قبولی دانشگاه ام رو تاپیک زدم ولی انقدر مشکل پیش اومد برام که حتی دیگه نمیدونم حس خوشحالی چطور بوده 

راهکاری دارید برای رفع مشکل؟ چون از دست من دیگه کاری بر نمیاد، عجیب بریدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلسم شیطانیه

نماز بخونید روزی ۵۰۰ مرتبه اعوذ بالله من شر الشیطان الرجیم رو بگید زندگیتون آمار از ۶ ماه روی روال میافته 

چله گرفتن هم از سنگینی کم میکنه 

کاربری دست دو نفر 🙌

چله نور بگیر یعنی به مدت چهل روز:

:یک آیة الکرسی و چهارقل برای حفاظ
صد صلوات هدیه به ملائک و ارواح حامی
صدبار استغفرالله ربی و اتوب الیه برای پاکسازی
روزی صدبار ذکر یا نور
یکبار زیارت آل یاسین برای درخواست از خدا به نیت ظهور امام زمان و قطع امواج منفی
صدقه روز اول و روز آخر چله

چله نور بگیر یعنی به مدت چهل روز: :یک آیة الکرسی و چهارقل برای حفاظ صد صلوات هدیه به ملائک و ارواح ...

شما از اینا جواب گرفتی تا حالا؟

درنهایت تنها چیزی ک با تمام وجود یاد گرفتم این بود ک چجوری تنهایی قوی باشم...!😉✌🏻

حرز امام جواد من یه خانومه یه حرزبه اسم خودم با اداب نوشت ویه دعا یعنی انگار ی کوه جلوم بود هرکار خواستیم انجام بدیم نمیشد پدربزرگم مرد رفتیم شهر مادربزرگم برا مراقبت ازش زندگی کنیم بهمون تهمت دزدی زدن عموم پول بابامو بالاکشید صفرصفرشدیم بابام کامیون داشت ایسوزو مجبورشد بفروشه فروخت وانت داغون خرید بار فرشی ک بیمه نداشت توماشینش سوخت هرروز یکی مریض بود مادرم قند گرفت پدرم فشارخون وغلظت هون وچربی گرفت سکته کرد انژیو کرد تصادف کرد تو جاده موند چندماه تو کما بود خلاصه فقط بدبیاری بعداین دعا وحرزمشکلامون حل شد

حرز امام جواد من یه خانومه یه حرزبه اسم خودم با اداب نوشت ویه دعا یعنی انگار ی کوه جلوم بود هرکار خو ...

حرز امام جواد هم خوبه من تازه سفارش دادم اگر خواستی بخری اصلشو با قیمت مناسب از سایت جواهر بازار بخر. ضمانت اصل بودن بهت میده رو پوست آهو دست نویس. هنوز مال من نرسیده