2777
2789

😭

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

پولی ها هم همینه برای همه قطع شده 

Ada برای ایرانسل دان کن سرعت عالی

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ وایرگارد استفاده میکنم خوبه راضیم یه ماهه گرفتم

هزینش چقدره؟ 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

والا من ۱۹۰ دادم پولی اصلا کار نکرد خدالعنتش کنه

هرچی بهش گفتم این کار ننیکنه نه با ایرانسل نه با همراه .. به خرجش نرفت

اخر کفتم من ک حلال نمیکنم فقط بلدین پول بگیرین

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
پولی ها هم همینه برای همه قطع شده  Ada برای ایرانسل دان کن سرعت عالی

مال ما پولیه، الان دو روزه بعضی سرورشاش قطعه، اگرم با اون یکیا وصل شیم میترسیم بخاطر عوض کردن پشت هم سرور پیج بپره.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

پولی ها هم همینه برای همه قطع شده  Ada برای ایرانسل دان کن سرعت عالی

ازکجادانلودکنم؟

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
والا من ۱۹۰ دادم پولی اصلا کار نکرد خدالعنتش کنه هرچی بهش گفتم این کار ننیکنه نه با ایرانسل نه با ه ...

منم هر چی پیام میدم جواب نمیدن. فکر کنم از بی وصل کردن دیگه جمعیت زیاد شده از کار افتاده، منم حلال نمیکنم خرج مریضیشون بشه.

مال ما پولیه، الان دو روزه بعضی سرورشاش قطعه، اگرم با اون یکیا وصل شیم میترسیم بخاطر عوض کردن پشت هم ...

دقیقا میپره 

سعی کن مکان گوشیت خاموش،باشه

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA
دقیقا میپره  سعی کن مکان گوشیت خاموش،باشه

ببخشید اگر بخوایم سرور رو تغییر بدیم باید هر چند ساعت از اینستا آف بشیم؟ که پیج نپره؟ ( نه خارج شدن، بستن صفحه منظورمه )