2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 67610 بازدید | 174 پست
سلام وقت بخیرمن هم یک ماه و نیمه عمل کردم هنوز چونه و لب پایینم بی حسه. ورمم از یک سمت کمتره ولی از ...

شما عمل کردین 

من ده روز دیگه نوبت عملمه بنظرتون میتونم تا چند روز بعدش درس بخونم؟

محدودیت سنی که ندارع من تقریبا ۱۸ ام الان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مشکل فکتون چی بوده پیش کدوم دکتر جراحی کردین و هزینش چقدر شده جراحی واقعا سختیه ؟

پیش دکتر بهرام عزیزی عمل کردم 

یک غربه بهترین دکتر خیلی راضیم هنوز پنج روزه عمل کردم چهرم خیلی عوض شده 

جراحیه خیلی خیلی سختیه خیلی هم سخت

من پنج ساعت طول کشید  

ولی می ارزه واقعا می ارزه برای چهره تکلم برای همه چی 

فک پایینم جلو بود

پیش دکتر بهرام عزیزی عمل کردم یک غربه بهترین دکتر خیلی راضیم هنوز پنج روزه عمل کردم چهرم خیلی عوض شد ...

هزینه عملت چقدر شد منم مشکل انحراف دارم کسیو میشناسی عمل انحراف فک کرده باشه چطور بوده اینا دکتر محمد بیات چی دکتر خوبیه یا نه 

هزینه عملت چقدر شد منم مشکل انحراف دارم کسیو میشناسی عمل انحراف فک کرده باشه چطور بوده اینا دکتر محم ...

دکتر خیلی خوبیه محمد بیات 

من رفتم دماغمو عمل کنم اول دکتر دماغم گفت برو پیش محمد بیات فکتو عمل کن اول چون بعدش نمیشع فک عمل کنی

من 100 تومن شد 14 تومنشو بیمن داد چون ناهنجاری داشتم

ینی تقریبا 86 تمام شده حدود 90 

یعنی الان من دماغم عملیه هیچ موقع نمیتونم فک عمل کنم ؟

ببین من دکترم اینو بهم گفت

چرا؟

چون از دماغم چند لوله وارد کردن من فکم جلو بود شاید عکل سما سبک تر باشه همینجوری نمیشه باید بری دکترت بپرسی 

ولی واسه منی که دو فک و بریدن گف که بعدش عمل دماغ انجام بده دماغت بد میشه 

یا اکثر کسای ک فک عمل میکنن صورتشون عوض میشه فرم دماغشون بهشون نمیاد 

سلام وقت بخیرمن هم یک ماه و نیمه عمل کردم هنوز چونه و لب پایینم بی حسه. ورمم از یک سمت کمتره ولی از ...

سلام لطفا جواب بده. چقدر درد داشت پشیمون نیسی بگی قبل عمل بهتر بود الان یجوریه.؟ پیش چه دکتری خوبه بریم و چه بیمارستانی 

سلام لطفا جواب بده. چقدر درد داشت پشیمون نیسی بگی قبل عمل بهتر بود الان یجوریه.؟ پیش چه دکتری خوبه ب ...

بهترین دکتر بهرام عزیزی کرمانشاه

من برگردم عقب صدبار عمل میکنم

عمل سختیه ولی می ارزه 

می ارزه واقعااااا یکم درد میکشی ولی بعدش میفهمی چی شدی من ۲۳ روزه عمل کردم