2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 67595 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دکترم اینو بهم گفتچرا؟چون از دماغم چند لوله وارد کردن من فکم جلو بود شاید عکل سما سبک تر باش ...

سلام دوست عزیز فکت رو جراحی کردی راضی هستی بعد اینکه کسیو میشناسی جراحی چانه انجام داده باشه برای اصلاح ناقرینگی 

من ۱۳ سالمه رفتم برا ارتودنسی گفت فکت یکم جلو هست و فک بالات عقب ولی چون دندونام جلو هستن معلوم نیست وقتی ارتودنسی بشه خیلی معلوم میشه گفت برو ۱۶ سالگی بیا که ارتودنسی کنیم بعد ۱۸ سالگی جراحی کنیم گفت از بقیه دکترا هم مشاوره بگیرم بنظرتون الان ارتودنسی کنم یا بزارم ۱۶ سالگی ؟جراحی فک خیلی عذاب داره؟

سلام وقت بخیرمن هم یک ماه و نیمه عمل کردم هنوز چونه و لب پایینم بی حسه. ورمم از یک سمت کمتره ولی از ...

سلام گلم عزیزم بعد از این مدت از فکت راضی هستی؟تغییرات چهره ؟

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
هزینه عملت چقدر شد منم مشکل انحراف دارم کسیو میشناسی عمل انحراف فک کرده باشه چطور بوده اینا دکتر محم ...

من حدود 2 سال پیش جراحی فک و چونه کردم پیشش، بعدش از عمل یادش نبود چونه رو هم عمل کرده، خودش یه فشاری آورد به چونه، کجش کرد و چونم و لبم تا الان بی حسه. پارسال هم به ناچار، چون پزشکای دیگه قبولنکردن، پیشش جراحی بینی انجام دادم و بالای بینیم رو نازک کرده و تازه یه طرفشم بیشتر برداشته و یه حالت تو رفتگی پیدا کرده پایین بینیم هم اصلا دست نزده و پهنه و الان میگه بیا برات با فیلر درستش میکنم!!!

اصلا توصیه نمیکنمش، اصلاا..

من حدود 2 سال پیش جراحی فک و چونه کردم پیشش، بعدش از عمل یادش نبود چونه رو هم عمل کرده، خودش یه فشار ...

سلام مشکل فکت چی بوده که پیش بیات عمل کردی  دوفک عمل شدی ناقرینگی داشتی تغییرات چهره چطور بوده راضی هستی ممنون میشم راهنمایی کنی