سلام من یک روز پیش عمل کردم عمل بایمکس یعنی دو تا فک و ارتودنسی هم دارم تمام صورتم ورمه شدید و درد د ...
سلام. به سلامتی. مبارکه. الان روزای سختته. پنج روز از عملت بگذره، حالت کم کم رو به بهبودی میره. سختیش اون پنج روزه. من از روز ششم کم کم تونستم خودم غذا بخورم. ورمت هم طول میکشه. ولی تو هفته ی دوم، بهتر میشه. اما ورم کامل، ممکنه چند هفته طول بکشه بره. من از روز پنجم که کم کم بهتر شد حالم، پیاده روی رو شروع کردم؛ تو کاهش ورم خیلی موثره. آب سیب،کرفس و آناناس هم هر روز برای ورمت بخور.
سلام. به سلامتی. مبارکه. الان روزای سختته. پنج روز از عملت بگذره، حالت کم کم رو به بهبودی میره. سختی ...
ممنونم ازت آیا میتونم بعد ۶ روز غذای نرم بجوم یا فقط باید همون آبکی مستقیم قورت بدی دکترم تا پنجشنبه نیست اصلا کسی نیست ازش اطلاعات بگیرم هی اینور اونور سوال میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان سلام من مجدد سوال دارم متاسفانه دکترم نیست تا هفته بعد ولی ۶ روز از عملم گذشته ایا میتونم غذای نرم بخورم فقط منشی دکتر گفت اجازه دارم کش دندونم رو باز کنم غذای نرم هم میتونم بخورم آیا میتونم برنج و ماکارونی و اینا بجووم یا باید له بشه مستقیم قورت بدم ؟!
ممنونم ازت آیا میتونم بعد ۶ روز غذای نرم بجوم یا فقط باید همون آبکی مستقیم قورت بدی دکترم تا پنجشنبه ...
کاش از دکترت شماره تماس میگرفتی. سوالاتتو میپرسیدی. ولی هر سوالی داری بپرس. چون من خیلی با دکترم ارتباط دارم و خیلی پرس و جو کردم. سعی میکنم تند تند اینجارو چک کنم.
ممنونم ازت آیا میتونم بعد ۶ روز غذای نرم بجوم یا فقط باید همون آبکی مستقیم قورت بدی دکترم تا پنجشنبه ...
نه عزیزم. تا سه ماه جویدنی درکار نیست. غذا فعلا رقیق. کم کم تونستی میتونی پوره کنی با غذاساز. من هفته سومم تموم شده. ولی همچنان غذام باید رقیق باشه و غیر این نمیتونم.
[QUOTE=268296561]سلام وقت بخیر من هم یک ماه و نیمه عمل کردم هنوز چونه و لب پایینم بی حسه. ورمم از یک ...
نترس خیلی تغییر میکنی. همینجوری نمیمونه. لب پایین من خیلی تو بود. به خاطر بی حسی بود. کم کم بهتر میشه. الان فرم لبهام خیلی خوب شده. روند درمان و بهبودی، خیلی کند و طولانیه. باید صبور بود. مخصوصا بی حسی تو لب و چونه از همه ی بخشها دیرتر، بهبود پیدا میکنه.