2777
2789
عنوان

شوهر مامانی رو مخ😑

169 بازدید | 11 پست

دوستان شوهر من خیلی مامانیه ،اصلا نمیتونم تحمل کنم حالا میدونم مادرشه ولی دیگه زیادی مامانی هست همش پیرو مادرش هست حالم بهم میخوره ازش 😑 حالا جهیزیه باید برا من ( خانواده شوهر،رسم ما اینه که وسایل برقی کلا با خانواده پسره)اسپیلت می‌خریدن گفتن وقتی رفتین تو خونه خودتون براتون می‌خریم الان که میگیم میگن خودتون بخرید،ولی چون بابای من مبل برام نخریده بود ( اونم گفت رفتین خونه خودتون براتون میخرم و وقتی خونه خریدیم پول مبل هارو بهمون داد خودمون بخریم ) خب حالا هر روز زنگ میزد به پسرش که پس مبل چیشد منم اعصابم خورد میشد بعد برا دختر خودش هیچ نخریدن بخدا .

حالا من به شوهرم بگم حق میده به مامانش اصلا نمیتونم حرف حق بزنم و اینو بگم مامانش از اون زنایی هست که سرو با پنبه میبره.راهکار بدید چطوری رامش کنم چون اصلا هیچ جوره نمیشه باهاش حرف زد در مورد خانوادش حالا من اون روز گفتم مگه نگفتن اسپیلت برامون میخرن پس چیشد باز من مقصر شدم هر کار بخواد انجام بده زنگ مامانش میزنم☹️

من خدارا در قلب کسانی میبینم که بی هیچ توقعی مهربانند🤍

تک فرزنده همسرت ؟ پدرشوهرت چی ؟  وضع مالی همسرت چطوره ؟

نه عزیزم دوتا داداش و یه خواهر داره، پدر شوهر عالیه ولی همه چی بسته به مادر شوهرمه ،وضع مالیشون خیلی ولی تا به ما میرسه هیچ ندارن.

شوهرم تو بیمارستان کار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار همسرت باهات چطوریه  بهت محبت میکنه ؟

رفتار همسرم باهام خیلی خوبه ولی وقتی همچنین مسائلی بیاد وسط بحثمون میشه وگرنه خیلی باهام خوبه

عجبا

نگا هر وقت بیان همه چی میارن برام ولی نمی‌دونم چرا اسپیلت گفت خودتون بگیرین در مورد چیزایی که خیلی هزینه میبره خسیسه و اینکه من از این ناراحتم که شوهرم تو مشتشه 

برا بقیه بچه هاشونم همینجورین ؟

اره فقط پسر کوچیکش خیلی تلاش میکنه پیشرفت کنه جاریم بهم گفت که اونام خودشون خریدن