۱. از چشم پزشک یا مرکز معتبر بگیر. مارکشو نمیدونم قدیما morning بود ولی به انتخاب من نبود
۲. لنز سافت (نرم) دو نوعه. حتما فصلی بگیر. سالیانه ضخبم تره و بیشتر حس میشه. این به انتخاب خودته
۳. هیچوقت باهاش حموم نرو و نخواب. چشمت اذیت میشه. من خودم هروقت میخوام برم بیرون میذارم و وقتی میام درمیارم چون توی خونه با عینک راحت ترم. ولی درنیاری هم خطر نداره برات (جز خواب و حمام)، سلیقه ایه.
۴. موقع گذاشتن و برداشتن حتما دست بشور و نکات بهداشتیو رعایت کن. دوست من دست نشسته با مایع منقضی میذاشت چشمش عفونت کرد ولی من سالهاااست هیچیم نشده.
۵. طبق قانون همینکه لنزو با مایع لنز بشوری کافیه. ولی دکتر من که خیلی خفنه، میگه جدای مایع لنز که باید استفاده کنی، با سرم شستشو (آب نمک از داروخونه) هم بشور بعد بذار چشمت. عمر لنزو بیشتر میکنه و راحت تره احساست وقتی میذاریش.
۶. دکترم گفته لنز اونطوری نیست که سر یه فصل بندازیش دور. ولی هروقت توی چشمت احساس اذیتی میکردی یا چشمت خون میوفتاد (البته یه کمش طبیعیه ها خصوصا اگه ارایش چشم کنی. ولی منظورشه بیشتر از قبل اذیت شی یا خون بیوفته) یعنی اون لنز قدیمی شده و منافذ هواش بسته شده و باید تعویض شه. اینطوری نیست که بگی خب یک فصل شد پس بندازم دور. چون بعضیا کمتر استفاده میکنن بعضیا بیشتر، طرز نگهداری فرق داره و...
سوال داشتی بازم بپرس.