2777
2789

سلام عزیزم حالتون خوبه ؟ 

آزمایشتون چی شد ؟ 

همسرتون مرخص شد ؟

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
سلام عزیزم حالتون خوبه ؟  آزمایشتون چی شد ؟  همسرتون مرخص شد ؟

سلام خوبین شما؟ 

همسرم خداروشکر مرخص شده ۴ روز پیش رفتیم شمال.  همین الان برگشتیم  تهران دوباره. ان شاالله فردا دوباره چکاپ داره فک کنم سی تی اسکن باید بشه. ولی خداروشکر کلا خوبه همه چیش ب روال طبیعی برگشت. 

خودمم راستش آزمایش دومم مشکل داشت متاسفانه   ca125  بازم بالاتر رفت. تو سونو خداروشکر چیزی دیده نشد. ولی دکترام مشکوکن میگن تا سلول بدخیمی تو بدن نباشه این بالا نمیره. ام ار ای انجام دادم فردا صب هم سی تی اسکن دارم. پسفردا باید اینارو ب دکتر آنکولوژی و جراح آنکولوژی زنان نشون بدم ببینم نتیجه چیه. 

غروب تشییع داداشم اومدیم تهران بعد ۱۷ روز برگشتم شمال هنوز نرسیده بازم برگشتم خسته جسمی خسته روحی.

حیف داداشم دیگه بین ما نیست حیف حیف. خیلی دوست داشتنی بود‌ محبوب همه مردم. من ک روز سومش نبودم میگفتن انگار ختم شهید بود انقدددددر جمعیت زیاد بود. 

خب داداش منم شهیدش کردن دیگه. لعنتیا غافلگیرش کردن مثل شمر نشستن رو سینه ش ۷ تا چاقو زدن😭😭😭😭😭😭

بمیرم الهی داداش چ لحظات سختی داداااااش 😭😭😭😭😭😭

صحنه مرگت خیلی دلخراش بود چقد دست و پا زدییییییی 😭😭😭😭😭😭تمام لحظات جلو چشامه😭😭😭😭😭😭

انگار چاقو تو قلب ما خوهرا فرو کردن

الهی خدا تو قلبشون بدتر از چاقو فرو کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین شما؟  همسرم خداروشکر مرخص شده ۴ روز پیش رفتیم شمال.  همین الان برگشتیم  ت ...

سلام ممنون خوبم 💖

خدا رو شکر خبر سلامتی همسرتون رو شنیدم خوشحال شدم

انشالله روزی برسه که شما هم خبر سلامتی خودتون رو بهمون بگید

مارو از سلامتی تون بی خبر نزارین ❤️

خدا برادرتون رو هم رحمت کنه 

جاش تو بهشت باشه 

همه این روزا هم میگذره و خوشی ها دوباره شروع میشه

فقط باید صبر کرد و به خدا توکل کرد 💕

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

سلام عزیزم اومدم نی نی سایت حال پسرتو بپرسم تاپیکاتو دیدم قلبم اتیش گرفت خدا بهتون صبر بده خداروشکر همسرت اوکی هست انشالله جواب خودتم اوکیه

جای برادرتم انشالله بهشت باشه 

تو شرایط الان  تو دیگه فک کردن به تیک عصبی مسخره به نظر میاد 

انشالله خدا حالتو به بهترین حال تغییر میده 

حول حالنا الی احسن الحال اینو بخون عزیزم

سلام عزیزم اومدم نی نی سایت حال پسرتو بپرسم تاپیکاتو دیدم قلبم اتیش گرفت خدا بهتون صبر بده خداروشکر ...

سلام. ممنون از احوالپرسی تون. 

من ک باید شیمی درمانیم دوباره شروع بشه از پسفردا ‌ 

اصلا هیچی برام مهم نیست آخه داداش عزیزم رفت دیگه دنیا برام مزه نداره😭😭😭😭😭😭

داداش عزیزم هر سال تولد حضرت علی بهش زنگ میزدم امشب دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭😭

سلام. ممنون از احوالپرسی تون.  من ک باید شیمی درمانیم دوباره شروع بشه از پسفردا ‌  اصلا ...

عزیزم اینطوری نگو شما باید برا بچه هات بجنگی 

برا داداشتم خیرات بده امروز که اروم بشی