2777
2789
منم نوبت عمل دارم پیشش خیلی استرس دارم .نوبتت برای چندمه؟

من هفته دیگه است دوستم و چند نفر دیگه رو دیدم که بینیاشون خیلی خوب شده همه رو یه مدل درمیاره ولی حداقل میدونی مدلی که درمیاره رو میتونی بپسندی یا نه.

بینی شما گوشتی یا استخونیه؟ روز ویزیت چی بتون گفت؟ گفت چند درصد تغییر میکنید؟ هزینه اش رو چقد اعلام کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهمن ماه عملمه.خواهرای منم پیشش عمل کردن بنظرمنم کارش خوبه طبیعی عمل میکنه .من بینیم استخوانیه.بهم گفت ک قوزشو برمیداره .بینیم وقتی میخندم پهن میشه و افتادگی داره اونا رو هم گفت برطرف میکنه ولی درباره درصد چیزی نگفت .

هزینه هم ۲۳ میلیون.شما چقد؟

منم ۲۳ تومن بهم گفت من با قوس بیشتر میخواستم که مشکلی نداشت گفت نیمه فانتزیش میکنم و مشکلاتشو برمیدارم 

انشالا یه بینی گوگولی نصیبت شه 😍

هزینه هم ۲۳ میلیون.شما چقد؟

من تو مطب که بودم همه واسه گچ دراوردن و اینا اومده بودن و بیحال بودن نشد با بیمارا صحبت کنم رضایتشون رو بپرسم، شما صحبت کردید؟ ناراضی دیدید اونجا؟ 

من تو مطب که بودم همه واسه گچ دراوردن و اینا اومده بودن و بیحال بودن نشد با بیمارا صحبت کنم رضایتشون ...

ن منم صحبت نکردم  ولی هر دکتری ناراضی هم داره .ببین ب خواهر من ک بینیش گوشتی بود گفته بود خیلی تغییر نمیکنی و الانم خیلی تغییر نکرده  .ولی خواهر کوچیکم بینیش وحشتناک بزرگ بود  الان عالی شده  خیییلی تغیر کرده همه بهش میگن تغییر کردی  خودشم راضیه میگه برگردم عقب بازم دکتر قاسمزاده رو انتخاب میکنم

عمل ک کردی تو همین تاپیک بیا بگو چطور بود درد و اینا  تو اتاق عمل دکتر میاد بالاسرت بگه چه مدلی میخوای؟ من چنتا عکس اماده کردم چپ کردم ک بهش بگم اینطور دراره  ولی میترسم قبول نکنه....نمیدونی چند روز بعد عمل تامپون یا همون مش رو درمیاره؟

عمل ک کردی تو همین تاپیک بیا بگو چطور بود درد و اینا  تو اتاق عمل دکتر میاد بالاسرت بگه چه مدلی ...

دکتر بالا سرت میاد مجدد میپرسه و مش ۲۴ ساعت بعدش خارج میشه و گچ بعد از یه هفته ، مث عکس تا جایی که بتونه اگه بینیت اجازه بده درمیاره خودمم چاپ کردم 🥲