صد_دانه_یاقوت مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1181 عنوان چی بگم بهش؟ 62 بازدید | 3 پست یکی از پسرای فامیلمون ی مدتیه میگه بریم بیرونمنم تا الان هی میپیچوندمشامروز بهش گفتم برا چی بریم بیرونگفت میخوام ببینمت دلم برات تنگ شدهچیکار کنم؟ چی بهش بگم؟ کاربری دست 2 نفره 1401/10/18 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صد_دانه_یاقوت مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1181 یعنی همینجور یهو اومده گفته بریم بیرون ..دوستی چیزی بینتون هس دوست معمولی هستیم مثلا تو جمع فامیلی میگیم و میخندیم دست میدیم در همین حداز قبل شمارمو داشت من خودم ی بار ی سوال ازش داشتم درسی بود بعد از اون دیگه ی بار حال مامان وبابامو پرسید گفت خونه این؟ مخوایم بیایم خونتوناین جدیدا سلام و احوال پرسی کرد بعد میگه با دوستام میخوایم بریم بیرون بینشونم دختر هس بیا تو ام بریم کاربری دست 2 نفره
صد_دانه_یاقوت مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1181 دوست معمولی هستیم مثلا تو جمع فامیلی میگیم و میخندیم دست میدیم در همین حد از قبل شمارمو داشت من خود ... آخرین بارم ک گفت دلم برات تنگ شده کاربری دست 2 نفره