2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه تزریق ژل لب دارن

3158 بازدید | 26 پست

سلام خانما من دیروز ژل تزریق کردم لبام خیلی نازک بود به خصوص لب بالا که اصلا نداشتم دکتر ۱ونیم سی سی ژل زد گفت تازه یه لب طبیعی میشه ولی از همون اول اجساس کردم خیلی بزرگ شده امروزم که ورم گرده به اوج رسیده خانمایی که ژل تزریق گردید از روز اول مشخص بود لب چقدر شده یا بعد از یکی دو هفته کو چیکتر شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز اوج ورمش هست تا يك هفته ديگه كاملا طبيعي ميشه 

طوري كه دوست داري باز يه كم بزني

اصلا نگران نباش

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
امروز اوج ورمش هست تا يك هفته ديگه كاملا طبيعي ميشه  طوري كه دوست داري باز يه كم بزني اصلا نگ ...

شما زدی آخه خیلی بزرگ شده من نمیخواستم اینقدر بشه بنطرتون یک‌ونیم سی سی حیلی نبوده 

شما زدی آخه خیلی بزرگ شده من نمیخواستم اینقدر بشه بنطرتون یک‌ونیم سی سی حیلی نبوده 

نه زياد نيست با توجه با اينكه ميگي لبات نازك بوده

يه پوست لب رو ميكني لب ورم ميكنه چه برسه به اون همه سوزن كه خورده

الان همش ورمه حتي دست بزني سفت هم هست

درست ميشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

عزیزم دلم روز اول خیلی پف می‌کنه و ورم داره و وقتی میخوابی روز دوم بیشتر ورم می‌کنه اما می‌خوابه نگران نباش

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫
انشالله ممنونم سفته بله خیلی 

گفتم كه الان سفته

درست ميشه 

نگران نباش

نوشيدني داغ نخور

چايي هم با ني بخور

عزیزم دلم روز اول خیلی پف می‌کنه و ورم داره و وقتی میخوابی روز دوم بیشتر ورم می‌کنه اما می‌خوابه نگر ...

انشالله شوهرم خیلی عصبانیه از طرفی واقعا هم بزرگ شده هم میگم کاش نیم سی سی زده بودم