2777
2789
عنوان

زن عوضی +شات

25268 بازدید | 445 پست

بچه ها یه زنه هست با شوهرم در ارتباطه الان نگین شوهرت فلانه و اینا خودم‌میدونم‌ولی فعلا اصلا هیچ‌چاره ای ندارم 

بعد این زن شوهر و بچه داره منم شماره شوهرشو دارم چون برای یک‌کار ساختمونی شوهرشو معرفی شوهرم کرده بود که بیاد براش انجام بده یعنی تا این حد وقیحه 

حالا چند هفته پیش من دیدم تو سطل زباله گوشی شوهرم عکسای این‌زنست که از واتس اپ فرستاده بود  (یکی دو سال قبلم باهاش در ارتباط بود و کلی دعوا و اینا کردیم و …کلی قضیه داره)

حالا من بهش روز بعدش زنگ‌زدم شوهرشم بود هر چی‌میگفتم‌انکار میکرد اسمشو عکسشو همه چیو شوهره انقد بهش اعتماد داشت که نگو میگفت زن من اصلا عکس‌نداره و اینا قطع کردن که خودمم شک کردم دارم اشتباه میکنم 

بهش پیام دادم حالا شاتشو میزارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرده خاک بر سر خودشو گول زده 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

😂😂

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
مریسا گلی جونم شما مربی بدنسازی هستی؟ 

اره عزیز دلم چطور ؟

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)