سلام به همگی
من ۱۸ سالمه و همیشه از بچگی آرزو اینو داشتم که مستقل باشم ... روی پای خودم وایستم و کاری داشته باشم اینم بگم که پدرم همیشه با کار کردن زن مخالفه و میگه کار مال مرده ک زن نباید کار کنه
پدرم آدم فوقالعاده مهربون و خوبی هست فقط یکم مغروره و تیزگو گاهی ی حرفایی میزنه ک دل آدمو میشکنه اما چیزی ته دلش نیست و از جون و دلش واسه ما مایه میذاره....رابطم با پدرم خیلی خوب بو عالی نیست ولی بد هم نیست به پدرم احترام میزارم و حواسم همیشه بهش هست اما شده گاهی که پدرم به من بی احترامی کردن و خاستن من راهی رو برم که خودشون واسم تعیین کردن🙁
چند وقتی هست که دنبال کار داخل کافی نت میگردم چون رشته درسیم کامپیوتره ... با مادرم رفتیم و کافی نت رو دیدیم محیطش خوب بود و حقوقش هم برای من کافی بود. مادرم ک راضی بود میموند پدرم ؛که همیشه مخالفت میکنه و هر بار بحث کار کردن من شده مخالفت کرده تا اینکه دیشب به برادرم که ۱۱ سال داره گفتم بش بگه من میخام برم سر کار(میدونم درستش این بود ک خودم با پدرم صحبت کنم .... اما چون میدونم همیشه مخالفت میکنه ترسیدم و خودم باهاش صحبت نکردم)بردارم تا به پدرم گفتند پدرم باز مخالفت کردند و من هم دیگه چیزی نگفتم بهشون
تا فردا صبحش بدون اینکه ببا پدرم تماس بگیرم رفتم کافی نت و شروع به کار کردم و دیگه تایم کاری داشت تموم میشد مادرم تماس گرفت و گفت ک پدرت از دستت خیلی ناراحت شده و گفته چرا تو خودت باهاش صحبت نکردی و فکر میکنه تو اهمیتی بهش نمیدی و پدرم از ظهر قهر کردن و خونه نیومدن حتی گوشیشونم خاموش کردن....از طرفی هم مادرم بیماری دارن نباید زیاد حرص بخورن و ناراحت شن....هر دوشون رو اذیت کردم خیلی پشیمونم.😔😔میگم دست بزارم روی همه آرزو هام و ففط طبق میل پدر و مادرم باشم ؟!
خیلی نگران پدرم هستم....میترسم بخاطر من بلایی به سرشون بیاد خدایی نکرده
میخام وقتی پدرم اومدن خونه ازشون عذرخواهی کنم اما نمیدونم منو میبخشن یا نه چون پدرم یکم کینه ای هستن😔💔