2777
2789
عنوان

لجبازی با پدر

136 بازدید | 7 پست

سلام به همگی

من ۱۸ سالمه و همیشه از بچگی آرزو اینو داشتم که مستقل باشم ... روی پای خودم وایستم و کاری داشته باشم اینم بگم که پدرم همیشه با کار کردن زن مخالفه و میگه کار مال مرده ک زن نباید کار کنه 

پدرم آدم فوق‌العاده مهربون و خوبی هست فقط یکم مغروره و تیزگو گاهی ی حرفایی میزنه ک دل آدمو میشکنه اما چیزی ته دلش نیست و از جون و دلش واسه ما مایه میذاره....رابطم با پدرم خیلی خوب بو عالی نیست ولی بد هم نیست به پدرم احترام میزارم و حواسم همیشه بهش هست اما شده گاهی که پدرم به من بی احترامی کردن و خاستن من راهی رو برم که خودشون واسم تعیین کردن🙁

چند وقتی هست که دنبال کار داخل کافی نت میگردم چون رشته درسیم کامپیوتره ... با مادرم رفتیم و کافی نت رو دیدیم محیطش خوب بود و حقوقش هم برای من کافی بود. مادرم ک راضی بود میموند پدرم ؛که همیشه مخالفت میکنه و هر بار بحث کار کردن من شده مخالفت کرده تا اینکه دیشب به برادرم که ۱۱ سال داره گفتم بش بگه من میخام برم سر کار(میدونم درستش این بود ک خودم با پدرم صحبت کنم .... اما چون میدونم همیشه مخالفت میکنه ترسیدم و خودم باهاش صحبت نکردم)بردارم تا به پدرم گفتند پدرم باز مخالفت کردند و من هم دیگه چیزی نگفتم بهشون

تا فردا صبحش بدون اینکه ببا پدرم تماس بگیرم رفتم کافی نت و شروع به کار کردم و دیگه تایم کاری داشت تموم میشد مادرم تماس گرفت و گفت ک پدرت از دستت خیلی ناراحت شده و گفته چرا تو خودت باهاش صحبت نکردی و فکر میکنه تو اهمیتی بهش نمیدی و پدرم از ظهر قهر کردن و خونه نیومدن حتی گوشیشونم خاموش کردن....از طرفی هم مادرم بیماری دارن نباید زیاد حرص بخورن و ناراحت شن....هر دوشون رو اذیت کردم خیلی پشیمونم.😔😔میگم دست بزارم روی همه آرزو هام و ففط طبق میل پدر و مادرم باشم ؟!

خیلی نگران پدرم هستم....میترسم بخاطر من بلایی به سرشون بیاد خدایی نکرده

میخام وقتی پدرم اومدن خونه ازشون عذرخواهی کنم اما نمیدونم منو میبخشن یا نه چون پدرم یکم کینه ای هستن😔💔

آخر بِدَمَد صبحِ اُمید در شبِ من🌑🌬

بهتره ب پدرت بگی بزرگ شدی و دیگه حق داری خودت تصمیم بگیری و نظر اونم براش محترمه ولی دلت میخواد مسیری ک خودت میخوای رو طی کنی 

و اینکه میخوای مستقل شی ب خاطر این نیست ک پدرت چیزی برات کم گذاشته و کمبودی داشتی 

و بهتره ب نظرت احترام بزاره 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من اومد خونه برو پیشش بغلش کن معذرت خواهی کن و بگو که واقعا قصد ناراحت کردنشونو نداشتی و برات خیلی ارزشمندن و ترسیدی که ناراحتشون کنی و اینو بگو که من زمانی خخوشحالم که دنبال ارزوهام برم من دوست دارم کار کنم دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه الانم یکار خوب پیدا کردم مامانم تایید کرد پس لطفا مخالفت نکنید و بذارید من یه ماهی کار کنم اگه خطایی ازم دیدید دیگه نمیرم ولی حداقل یبار فرصتشو بهم بدید که بعدا پشیمون نباشم ازینکه یبارم برای ارزوم تلاش نکردم 

بالاخره برمیگردن بچت یا شوهرت نیستن که زندگیتو با به میل اونا نکنی و رفتار نامتناقض داشته باشن 

همین که از موضع خودت پایین نیومدی چون ایندتو تو این کار میبینی یعنی دختر موفقی هستی ، برگشتنم صاف و رک باهاشون صحبت کن بگو الان زمونه عهد ۵۰ سال پیش نیست الان دور و زمونه فقر کرده من باید برم سرکار چون اینجور صلاح میدونم و میدونم ایندمو تضمین میکنه شما سعی کن برای من یه حامی باشی تا جلوی دست و پای من

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨

حتما میبخشه.بچه ها قدرت اینو دارن بدترین کارا رو بکنن و با یه ببخشین و دوقطره اشک سروتهشو هم بیارن.حالا شما که کار بدی هم نکردی.شب بغل کن معذرت بخواه از ارزوهات حرف بزن برا بابا .ان شاءالله هم میبخشن هم اجازه میدن.چقدرم من خوشم اومد از ادب و نحوه صحبتت که ۱۸۰ درجه فرق داره با هم سن و سالات.موفق باشی دخترم 

به نظر من اومد خونه برو پیشش بغلش کن معذرت خواهی کن و بگو که واقعا قصد ناراحت کردنشونو نداشتی و برات ...

ممنونم از راهنمایی هاتون

مرسی از همگی😍❤️

حتما میبخشه.بچه ها قدرت اینو دارن بدترین کارا رو بکنن و با یه ببخشین و دوقطره اشک سروتهشو هم بیارن.ح ...

خیلی مممنونم ازتون 🥲❤️