2777
2789
سلامببخشید من خیلی بی تجربه هستم دخترم هفت ماهه و نیمه هست پوستش اگزما داره دکتر میگه به خاطر حساسیت به پروتئین شیر هستش. هر وقت پوشکشو باز میکنم یا لباساشو در میارم خودشو میخارونه حتی ناحیه تناسلی شو ممکنه تو این سن عفونت داشته باشه ؟؟ لطفا اگه میدونید بهم بگید
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
وای اگزما خیلی بده دختر من رو لپشو میزد اینقدر کرمو پماد میزدم تا خوب شه باید همیشه مرطوب نگه داری چیزای حساسیت زا هم نده بهش
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عزیزم بهتره با دکتر صحبت کنی دختر 5ساله من ترشح داشت بردم برای کشت واژن پرسیدم از خانومه که اینکارو انجام میداد میکفت بچه 6ماهه رو هم برای کشت میارن پس نمیشه گفت فقط در بزرگسالی این اتفاق میفته ولی برای دختر شما احتمال زیاد اگزماست جهت اطمینان با دکتر اطفال صحبت کن
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
فاطیما جان دور از جونت عزیزم خیلی غصه شو میخورمخیلی هم دکتر بردمش ولی همچنان اگزماش ادامه داره روزی ده بار چربش میکنم گاهی کورتون هم میزنم
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
دختر منم اگزما داشت از نورزادی بردم دکتر کورتون داد هیدرو کورتیزون ویه پماد دست ساز که پایش کورتون بود نزدم چون تو نت سرچ کردم برای اطفال مخصوصا تو ناحیه صورت خطرناکه بچه درحال رشده جذب پوستی این پمادها هم بالاست ،بردم طب سنتی پماد گیاهی دست ساز داد میزنم خوبه ولی االان که غذا میخوره گاهی هنوز حساسیت عود میکنه که بازم همون پماد قبلی رو میزنم خوب میشه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
مامان فاطمه جان شربت زادیتن انتی هیستامینه ؟ دکتر بهش سیتریزین داده
نه عزیزم دخترم بزرگه لباسهای زیرش کثیف میشد ،دختر دومم هم اگزما داره اما نه شدید