2777
2789
عنوان

مردی که باهاشم متاهله😔💔+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 40 پست
شماره مرده‌رو بلاک‌کردی؟

آره هر جایی با هم صحبت میکردیم بلاکش کردم خیلی عوضیه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اصلا جواب مرده رو نده بلاکش کن از همه جا شده شمارتو عوض کن 

خطم و خیلی وقته دارم ولی فردا میرم یه خط جدید میگیرم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
چطور میتونستم اینکارو کنم زنش حامله بود با اون وضع بدش اومده بود خیلی پریشون بود گفت سابقه ی صقد دار ...

یه لحظه تصور کن مرده میومد تو با چه صحنه ای مواجه میشد. زنه که به هرحال فهمیده و چیزیشم نشده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

میگفتی بخاطر همین بد دهن بودنته که شوهرت خیانت میکنه دیگه

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
اشکال نداره توهین کرده خودتو جای اون بزار درکش میکنی اونم  ناراحت بوده و عصبی

آره حق داره پسرش هم فرستاده بود مدرسه طفلی میگفت من جواب بچم و چی بدم بگم بابات با کی حرف میزنه پیش کیه دلم کباب شد براش😔😭

عزیزم این کاربر طعنه زده به شما کنایه زده  جدی گرفتی ؟

بخدا حالم خرابه از دست این مرتیکه ی بیشعور نمیدونم چی میگم😔

طفلي خانومه و شما😢 كاش يه درس درست حسابى به شوهرت ميدادين ايندفعه خانم نجيبي مثل شما سرراهش بود ولش كرد دفعه بهدى يكى زندگيشو نابود ميكنه خدا شما رو حفظ كنه و بهترينهارو برات رقم بزنه

رفتم دیدمش بخدا وقتی حالش و دیدم حسابی حالم بد شد یه زن حامله 5 ماهه با اون قیافه ناراحت و عصبانی حس ...

گلم حست بده وغم داری. 

ولی واقعا کار درستی کردی.اون مرد وقتی به رنش ودوتابچش متعهدنیست به هیچکس نخاهدبود 

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
باهاش رابطه داشتی؟

نه اصلا قرار بود این هفته بیاد خواستگاری با زنش به مشکل خورده میخواد طلاقش بده مثل اینکه بچه ی دوم نمیخواسته