2777
2789

سلام خانما لطفا قبل اینکه بگین داره دروغ میگه و گزارش کنید تا آخرش بخونید😔💔

من به مدت 3 ماهه با یه آقایی از دوستای همکارم وارد رابطه شدم خیلی مهربون و خوش اخلاق بود من نمیدونستم متاهله دخترم و چند بار دید حسابی خوشش اومد واقعا خیلی مرد آقایی بود دلیل اینکه به خوانواده ها گفتم نمیخوام ازدواج کنم این بود که این هفته قرار بود بیاد خواستگاریم خوانواده ی منم می‌دونستن و خیلی خوششون اومد😞

تا همین امروز یه ناشناس بهم زنگ زد مثل اینکه زنش بود تهدیدم کرد فحش داد توهین کرد برام کلی پیام توهین آمیز نوشت مثل اینکه یه پسر 8 ساله داره و حامله هم هست بهم گفت بیام یه جایی همو ببینیم سر ظهر😔💔

از قبل تایپ کردم میزارم فقط لطفا صبر کنید گوشیم هنگه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دیدمش بخدا وقتی حالش و دیدم حسابی حالم بد شد یه زن حامله 5 ماهه با اون قیافه ناراحت و عصبانی حسابی قلبم شکست عکسای خودش و شوهرش داخل گالری نشونم داد گفت چقدر شوهرش دوست داره ولی بعد اینکه حامله میشه رابطشون سرد میشه و مرده هم با استفاده از من بهش خیانت میکنه😭💔 خانمه فقط داشت گریه میکرد بغض کل گلوش و گرفته بود بهش توضیح دادم مقصر نیستم خبر نداشتم من احمق واقعا نمیدونستم که متاهله آرومش کردم زنه خیلی مهربون بود خیلی واقعا حالم از مرده بهم میخوره چطور دلش اومد اینکارو بکنه😔😭 نمیدونم اگه جای من بودین چیکار میکردین ولی اطمینان خاطر دادم ازش جدا بشم رسیدم خونه شماره و بلاک کردم چتای شوهرش و منم هم نشونم داد بخدا خیلی ناراحت شدم بنظرتون کار درستی کردم یا نه؟😔💔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

واویلا 🤯بگو 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
رفتم دیدمش بخدا وقتی حالش و دیدم حسابی حالم بد شد یه زن حامله 5 ماهه با اون قیافه ناراحت و عصبانی حس ...

شماره مرده‌رو بلاک‌کردی؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

قبل اینکه بگه بیا ببینمت بهم پیام داد کلی توهین کرد😔

اشتباه کردی.

میزاشتی بیاد خواستگاری، با هماهنگی زنشم دعوت میکردی بیاد.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

برای اینکه قطع کاربری نشم سانسور کردم حرافای فحشش رو ولی معلومه واقعا نمیدونستم همسرش همچین مردی باشه💔😔

اشتباه کردی. میزاشتی بیاد خواستگاری، زنشم دعوت میکردی بیاد.

چطور میتونستم اینکارو کنم زنش حامله بود با اون وضع بدش اومده بود خیلی پریشون بود گفت سابقه ی صقد داره😔